De Hoshizaki Sushi koelvitrines met een compressor aan de linkerzijde en een zwarte uitvoering is ontworpen om uw gepresenteerde producten te laten opvallen en tegelijkertijd de versheid van uw sushi te behouden. Hier zijn enkele kenmerken en specificaties:

Temperatuur: De koelvitrine houdt een constante temperatuur van 5°C aan, wat ideaal is voor het bewaren van sushi en andere verse producten.

Vochtigheidsgraad en temperatuurbeheer: De unieke verdamper zorgt voor het behoud van de juiste vochtigheidsgraad en temperatuur, waardoor uw sushi vers blijft zonder dat er condenswater op druppelt.

Toegankelijkheid: De glazen ruiten aan de achterzijde van de koelvitrine zijn verschuifbaar en gemakkelijk te verwijderen, wat het reinigen en onderhoud vereenvoudigt.

Compressor aan de linkerzijde: Deze specifieke uitvoering heeft de compressorunit aan de linkerzijde (gezien vanaf de voorkant).

Plateaus: De meegeleverde plateaus kunnen worden omgekeerd om de koelprestaties te verbeteren, zodat uw sushi altijd op de juiste temperatuur wordt gehouden.

Niet voor langdurige opslag: De Sushi koelvitrine is ontworpen voor dagelijkse verspresentatie van producten en is niet bedoeld voor langdurige voedselopslag. Daarom moet deze dagelijks worden ontdooid en gereinigd om de beste resultaten te behalen.

Deze koelvitrine is niet alleen functioneel maar ook aantrekkelijk voor klanten vanwege het zwarte exterieur en het glazen ontwerp. Het is een uitstekende keuze voor restaurants en winkels die sushi willen presenteren en vers houden.