De Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de rechterzijde en een constante temperatuur van 5 graden Celsius biedt een aantrekkelijke manier om uw sushi en andere producten te presenteren. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van deze koelvitrine:

1. Stijlvol en Elegant Ontwerp

Met haar afgeronde glazen ruit en roestvrijstalen exterieur is de Hoshizaki Sushi koelvitrines een ware blikvanger, zowel voor uw producten als voor potentiële klanten. Het zorgt voor een aantrekkelijke presentatie.

2. Behoud van Vochtigheid en Temperatuur

Dankzij een unieke verdamper worden zowel de vochtigheidsgraad als de temperatuur op een constant niveau gehouden. Omdat Hoshizaki-machines niet ontdooien, ontstaat er geen condenswater op de gepresenteerde sushi. Dit zorgt ervoor dat de sushi niet uitdroogt en dat de kwaliteit altijd op topniveau blijft.

3. Eenvoudige Toegang en Reiniging

De producten in de vitrine zijn gemakkelijk toegankelijk via verschuifbare glazen panelen aan de achterkant van de Sushi Koelvitrine. Deze glazen panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd, waardoor reiniging en onderhoud moeiteloos zijn.

4. Flexibiliteit in Plaatsing

U heeft de keuze om de Sushi Koelvitrine te bestellen met een compressorunit aan de linker- of rechterzijde, afhankelijk van uw voorkeur (gezien vanaf de voorkant). Daarnaast kunnen de meegeleverde plateaus worden omgekeerd om de koelprestaties te optimaliseren.

5. Belangrijke Aandachtspunten

Het is essentieel om te begrijpen dat de Sushi koelvitrine niet bedoeld zijn voor langdurige opslag van voedsel, maar specifiek ontworpen zijn voor dagelijkse presentatie van verse producten. Daarom moeten ze dagelijks worden ontdooid en gereinigd om de optimale prestaties te behouden.

Kortom, de Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de rechterzijde is de ideale keuze voor het stijlvol en vers presenteren van sushi en andere producten. Het zorgt ervoor dat uw producten er aantrekkelijk uitzien en hun kwaliteit behouden blijft, waardoor het de aandacht van klanten trekt en hun smaakpapillen verwent.