Met zijn motor aan de linkerkant en een constante temperatuur van 5 graden Celsius is de Hoshizaki Sushi koelvitrines de perfecte keuze voor het presenteren van uw sushi en andere producten. Hier zijn enkele opmerkelijke kenmerken van deze koelvitrine:

1. Elegant en Stijlvol Design

Deze koelvitrine heeft een afgeronde glazen ruit en een elegant zwart exterieur, waardoor zowel de vitrine als uw gepresenteerde producten echte blikvangers zijn voor potentiële klanten.

2. Optimaal Behoud van Vochtigheid en Temperatuur

Een unieke verdamper houdt de vochtigheidsgraad en temperatuur constant. Omdat Hoshizaki machines niet ontdooien, hoeft u zich geen zorgen te maken over condenswater dat op uw gepresenteerde sushi druppelt. Dit betekent dat uw sushi niet uitdroogt en de kwaliteit altijd op topniveau blijft.

3. Gemakkelijke Toegang en Reiniging

Toegang tot uw producten is moeiteloos dankzij de verschuifbare glazen panelen aan de achterzijde van de Sushi koelvitrine. Deze panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd, waardoor reiniging en onderhoud een fluitje van een cent zijn.

4. Flexibele Opties

U kunt kiezen voor een Sushi koelvitrine met een compressorunit aan zowel de linker- als de rechterzijde, afhankelijk van uw voorkeur (gezien vanaf de voorkant). Bovendien kunnen de meegeleverde plateaus worden omgekeerd om de koelprestaties te optimaliseren.

5. Belangrijke Opmerking

Het is essentieel om te begrijpen dat de Sushi koelvitrine niet bedoeld zijn voor langdurige voedselopslag. Ze zijn specifiek ontworpen voor de dagelijkse, verse presentatie van producten. Daarom is dagelijkse ontdooiing en reiniging noodzakelijk om de optimale prestaties te handhaven.

Kortom, de Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de linkerkant biedt niet alleen een prachtige manier om sushi en andere producten te presenteren, maar zorgt er ook voor dat ze vers en van topkwaliteit blijven. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die dagelijks verse producten willen aanbieden en daarbij aandacht besteden aan visuele aantrekkingskracht en kwaliteit.