Met zijn motor aan de rechterkant en een ideale temperatuur van 5 graden Celsius, is de Hoshizaki Sushi koelvitrines ontworpen om uw gepresenteerde producten te laten schitteren. Hier zijn enkele opmerkelijke kenmerken van deze koelvitrine:

1. Elegant en Duurzaam Design

Deze koelvitrine combineert een afgeronde glazen ruit met een roestvrijstalen exterieur, waardoor zowel de vitrine als uw producten een visueel aantrekkelijke uitstraling hebben. Het is een echte blikvanger voor potentiële klanten.

2. Behoud van Optimale Vochtigheid en Temperatuur

De Hoshizaki Sushi koelvitrines handhaaft constant de juiste vochtigheidsgraad en temperatuur dankzij een unieke verdamper. Aangezien deze machines niet ontdooien, hoeft u zich geen zorgen te maken over condenswater dat op uw gepresenteerde sushi druppelt. Hierdoor blijft de sushi langer vers en behoudt deze zijn topkwaliteit.

3. Eenvoudige Toegang en Reiniging

Toegang tot uw producten is moeiteloos dankzij de verschuifbare glazen panelen aan de achterzijde van de koelvitrine. Deze panelen kunnen gemakkelijk worden verwijderd, wat de reiniging en het onderhoud van de vitrine vereenvoudigt.

4. Flexibele Opties

U kunt kiezen voor een Sushi koelvitrine met een compressorunit aan zowel de linker- als de rechterzijde, afhankelijk van uw voorkeur (gezien vanaf de voorkant). Bovendien kunnen de meegeleverde plateaus worden omgekeerd om de koelprestaties te optimaliseren.

5. Belangrijke Opmerking

Het is essentieel om te begrijpen dat de Sushi koelvitrine niet bedoeld zijn voor langdurige voedselopslag. Ze zijn specifiek ontworpen voor de dagelijkse, verse presentatie van producten. Daarom is dagelijkse ontdooiing en reiniging noodzakelijk om de optimale prestaties te handhaven.

Kortom, de Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de rechterkant biedt niet alleen een prachtige manier om sushi en andere producten te presenteren, maar zorgt er ook voor dat ze vers en van topkwaliteit blijven. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die dagelijks verse producten willen aanbieden en daarbij aandacht besteden aan visuele aantrekkingskracht en kwaliteit.