De Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de rechterkant is de ideale keuze voor het stijlvol presenteren van uw sushi en andere heerlijke producten. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van deze koelvitrine:

1. Stijlvol Ontwerp

Met zijn afgeronde glazen ruit en zwarte exterieur is de Hoshizaki Sushi koelvitrines een echte blikvanger voor potentiële klanten. Het ontwerp benadrukt de aantrekkelijkheid van de producten die u presenteert.

2. Behoud van Vochtigheid en Temperatuur

Dankzij een unieke verdamper worden de vochtigheidsgraad en temperatuur in de vitrine op een constant niveau gehouden. Omdat Hoshizaki-machines niet ontdooien, ontstaat er geen condenswater op de gepresenteerde sushi. Dit voorkomt uitdroging en garandeert dat uw sushi vers en van topkwaliteit blijft.

3. Gemakkelijke Toegang en Reiniging

De producten zijn gemakkelijk toegankelijk via de verschuifbare glazen panelen aan de achterkant van de Sushi koelvitrine. Deze panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd, waardoor het schoonmaken en onderhouden van de vitrine moeiteloos is.

4. Flexibele Opties

U kunt kiezen voor een Sushi koelvitrine met een compressorunit aan zowel de linker- als de rechterzijde, afhankelijk van uw voorkeur (vanuit vooraanzicht). Bovendien kunnen de meegeleverde plateaus worden omgekeerd om de koelprestaties te optimaliseren.

5. Belangrijke Opmerking

Het is van essentieel belang op te merken dat de Sushi koelvitrine niet bedoeld zijn voor langdurige voedselopslag. Ze zijn specifiek ontworpen voor de dagelijkse, verse presentatie van producten. Daarom is dagelijks ontdooien en reinigen vereist om optimale prestaties te behouden.

Kortom, de Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de rechterkant biedt een aantrekkelijke en praktische oplossing voor het presenteren van sushi en andere culinaire creaties, met een focus op versheid en topkwaliteit.