De Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de rechterkant is een uitstekende keuze voor het aantrekkelijk presenteren van uw sushi en andere producten. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van deze koelvitrine:

1. Stijlvol Ontwerp

Met zijn afgeronde glazen ruit en roestvrijstalen exterieur is de Hoshizaki Sushi koelvitrines een opvallende blikvanger voor potentiële klanten. Het ontwerp benadrukt de elegantie van de gepresenteerde producten.

2. Behoud van Vochtigheid en Temperatuur

Deze vitrine maakt gebruik van een unieke verdamper om de vochtigheidsgraad en temperatuur op een constant niveau te houden. Omdat Hoshizaki-machines niet ontdooien, ontstaat er geen condenswater op de sushi die wordt gepresenteerd. Dit voorkomt uitdroging en garandeert dat de sushi langer vers blijft, met behoud van topkwaliteit.

3. Gemakkelijke Toegang en Reiniging

De producten zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de verschuifbare glazen panelen aan de achterkant van de Sushi koelvitrine. Deze glazen panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd voor moeiteloze reiniging, wat de algehele hygiëne bevordert.

4. Flexibele Opties

De Sushi koelvitrine zijn verkrijgbaar met een compressorunit aan zowel de linker- als de rechterzijde, afhankelijk van uw voorkeur (vanuit vooraanzicht). Bovendien kunnen de meegeleverde plateaus worden omgekeerd om de koelprestaties te optimaliseren.

5. Belangrijke Opmerking

Het is belangrijk op te merken dat de Sushi koelvitrine niet bedoeld zijn voor langdurige voedselopslag. Ze zijn specifiek ontworpen voor de dagelijkse, verse presentatie van producten. Daarom is dagelijks ontdooien en reinigen vereist om optimale prestaties te handhaven.

In het kort biedt de Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de rechterkant een stijlvolle en functionele oplossing voor het presenteren van sushi en andere heerlijkheden, met de nadruk op versheid en kwaliteit.