De Hoshizaki Sushi koelvitrines, met de motor aan de linkerkant, is ontworpen om uw sushi en andere producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Enkele belangrijke kenmerken van deze koelvitrine zijn:

1. Elegant Ontwerp

Met zijn afgeronde glazen ruit en zwarte exterieur is de Hoshizaki Sushi koelvitrines een opvallende blikvanger voor potentiële klanten. Het ontwerp benadrukt de schoonheid van de gepresenteerde producten.

2. Behoud van Vochtigheid en Temperatuur

Deze vitrine maakt gebruik van een unieke verdamper om de luchtvochtigheid en temperatuur op een constant niveau te houden. Omdat Hoshizaki-machines niet ontdooien, ontstaat er geen condenswater op de sushi die wordt gepresenteerd. Dit voorkomt uitdroging en zorgt ervoor dat de sushi langer vers blijft, met behoud van topkwaliteit.

3. Gemakkelijke Toegang en Reiniging

De producten zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de verschuifbare glazen panelen aan de achterkant van de Sushi koelvitrine. Deze glazen panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd voor gemakkelijke reiniging, waardoor hygiëne gewaarborgd blijft.

4. Flexibele Opties

De Sushi koelvitrine zijn verkrijgbaar met een compressorunit aan de linker- of rechterzijde, afhankelijk van uw voorkeur (vanuit vooraanzicht). Bovendien kunnen de meegeleverde plateaus worden omgekeerd om de koelprestaties te optimaliseren.

5. Belangrijke Opmerking

Het is belangrijk op te merken dat de Sushi koelvitrine niet bedoeld zijn voor langdurige voedselopslag. Ze zijn ontworpen voor de dagelijkse, verse presentatie van producten. Als zodanig dienen ze dagelijks te worden ontdooid en gereinigd om optimale prestaties te garanderen.

In het kort biedt de Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de linkerkant een aantrekkelijke en functionele oplossing voor het presenteren van sushi en andere lekkernijen, met aandacht voor versheid en kwaliteit.