De Hoshizaki FM-80KE-HC/HCN is een compacte ijsmachine die gebruik maakt van het natuurlijke koelmiddel R290. Deze ijsmachine biedt diverse voordelen:

1. Energiezuinig

De FM-80KE-HC/HCN is zeer zuinig en levert een energiebesparing van 10% in vergelijking met het HFC-model. Dit resulteert in lagere energiekosten en is gunstig voor het milieu.

2. Emerald Class

Deze ijsmachine behoort tot de Emerald Class van Hoshizaki, wat aangeeft dat het een milieuvriendelijke ijsmachine is. Dit benadrukt Hoshizaki’s toewijding aan duurzaamheid.

3. Maximaal Ijsproductie

De ijsmachine kan maximaal 75 kg nuggetijs produceren binnen een periode van 24 uur bij omgevingstemperaturen van 10°C en watertemperaturen van 10°C.

4. Automatisch Spoelsysteem

Om de vorming van bacteriën tegen te gaan, is deze ijsmachine uitgerust met een automatisch spoelsysteem. Dit zorgt voor een hygiënische ijsproductie.

5. Elektronische Bediening

De ijsmachine is voorzien van elektronische bediening die het productieproces optimaliseert, zelfs onder wisselende omstandigheden, zonder handmatige aanpassingen.

6. Gemakkelijk Onderhoud

Dankzij het eenvoudig te reinigen luchtfilter kunt u het dagelijkse onderhoud zelf uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van de Hoshizaki ijsmachine en leidt tot kostenbesparingen.

7. Hoogwaardige Afwerking

De buitenzijde van de ijsmachine is vervaardigd uit roestvrij staal en heeft geïntegreerde handgrepen voor een hygiënische en hoogwaardige uitstraling.

8. Prestatieparameters

Ijsproductie bij verschillende omgevings- en watertemperaturen:
75 kg bij 10°C omgevingstemperatuur en 10°C watertoevoertemperatuur
65 kg bij 21°C omgevingstemperatuur en 15°C watertoevoertemperatuur
50 kg bij 32°C omgevingstemperatuur en 21°C watertoevoertemperatuur
9. Omgevingseisen

Omgevingstemperatuurbereik: 5°C – 40°C
Watertoevoertemperatuurbereik: 5°C – 35°C
Watertoevoerdruk: 0,5-8 bar (0,05-0,8 MPa)
Spanningsbereik: Nominale spanning ± 6%
Kortom, de Hoshizaki FM-80KE-HC/HCN compacte ijsmachine biedt duurzaamheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor ijsproductie met oog voor het milieu en kostenbesparing.