De Hoshizaki FM-80KE-HC/HCN is een compacte ijsmachine die uitblinkt in duurzaamheid en efficiëntie. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deze ijsmachine:

1. Natuurlijk Koelmiddel R290

Deze ijsmachine maakt gebruik van het natuurlijke koelmiddel R290, wat milieuvriendelijk is en een duurzaam alternatief biedt voor traditionele koelmiddelen.

2. Energiezuinig

De FM-80KE-HC/HCN is zeer energiezuinig en biedt een energiebesparing van 10% in vergelijking met het HFC-model. Dit draagt bij aan lagere operationele kosten en is beter voor het milieu.

3. Milieuvriendelijk

Deze ijsmachine behoort tot de Emerald Class van Hoshizaki, wat aangeeft dat het een milieuvriendelijke ijsmachine is. Dit benadrukt het engagement van Hoshizaki voor duurzame ijsproductie.

4. Hoge Ijsproductiecapaciteit

De FM-80KE-HC/HCN kan maximaal 85 kg schilferijs en 75 kg nuggetijs produceren binnen een periode van 24 uur, onder omstandigheden van 10°C omgevingstemperatuur en 10°C watertoevoertemperatuur.

5. Automatisch Spoelsysteem

Om de vorming van bacteriën tegen te gaan, is deze ijsmachine uitgerust met een automatisch spoelsysteem. Dit zorgt voor hygiënische ijsproductie.

6. Elektronische Bediening

De ijsmachine is voorzien van elektronische bediening die het productieproces optimaliseert, zelfs onder wisselende omstandigheden, zonder handmatige aanpassingen.

7. Gemakkelijk Onderhoud

Dankzij het gemakkelijk te reinigen luchtfilter kunt u het dagelijkse onderhoud zelf uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van de ijsmachine en bespaart op onderhoudskosten.

8. Hoogwaardige Afwerking

De buitenkant van de ijsmachine is vervaardigd uit roestvrij staal en beschikt over geïntegreerde handgrepen voor een hygiënische en hoogwaardige afwerking.

9. Prestatieparameters

Ijsproductie bij verschillende omgevings- en watertemperaturen:

85 kg bij 10°C omgevingstemperatuur en 10°C watertoevoertemperatuur
75 kg bij 21°C omgevingstemperatuur en 15°C watertoevoertemperatuur
60 kg bij 32°C omgevingstemperatuur en 21°C watertoevoertemperatuur
Omgevingstemperatuurbereik: 5°C – 40°C

Watertoevoertemperatuurbereik: 5°C – 35°C

Watertoevoerdruk: 0,5-8 bar (0,05-0,8 MPa)

Spanningsbereik: Nominale spanning ± 6%

Kortom, de Hoshizaki FM-80KE-HC/HCN compacte ijsmachine biedt duurzaamheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor ijsproductie met oog voor het milieu en kostenbesparing.