Hoshizaki’s FM-serie biedt watergekoelde nuggetijsmachine met verschillende opslagcapaciteiten, waaronder B-301SA (144 kg), B-501SA (217 kg) en B-801SA (348 kg) opslagbunker. Deze ijsmachines produceren hoogwaardig nuggetijs dat geschikt is voor diverse toepassingen en daarom zeer gewild is bij horecabedrijven, cocktailbars, grote Europese supermarktketens, medische faciliteiten, de gezondheidszorg en meer.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen van Hoshizaki nuggetijsmachines:

1. Breed Toepassingsbereik

Hoshizaki FM-nuggetijsmachine zijn geschikt voor diverse toepassingen en voldoen aan de behoeften van verschillende bedrijfstakken, van horeca tot gezondheidszorg. Het ijs dat ze produceren is van hoge kwaliteit en wordt gekenmerkt door de compacte nuggetvorm, waardoor het ideaal is voor presentatiedoeleinden.

2. Flexibiliteit in Ijstypen

Deze ijsmachines kunnen eenvoudig worden omgebouwd om schilfer- of nuggetijs te produceren, wat resulteert in een flexibele oplossing voor verschillende ijsbehoeften.

3. Duurzaamheid en Kostenbesparing

Hoshizaki-ijsmachines in deze serie zijn uitgerust met carbon wormlagers, die bekendstaan als robuuste alternatieven voor rollagers. Hierdoor wordt de levensduur van uw machine verlengd en worden onderhoudskosten verminderd. Zowel de worm als de verdamper zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat de duurzaamheid van deze onderdelen verhoogt. Hierdoor gaat uw machine langer mee en is er minder frequent onderhoud nodig.

4. Milieuvriendelijk Koelmiddel

Hoshizaki zet zich in voor milieuvriendelijke koeltechnologieën en gebruikt koolwaterstoffen (KW) als koelmiddelen. Deze natuurlijk voorkomende verbindingen behoren tot de meest klimaatvriendelijke en kostenefficiënte opties voor verwarming, koeling en bevriezing. Het gebruik van koolwaterstoffen in deze ijsmachines resulteert in een energiebesparing van maximaal 20% per unit. Dit leidt niet alleen tot lagere CO2-uitstoot door energieleveranciers, maar ook tot aanzienlijke kostenbesparingen voor uw bedrijf. Bovendien maken de units in de FM-serie gebruik van CO2-schuimisolatie zonder HFK, wat verdere kostenbesparingen oplevert en een constante temperatuur in de unit handhaaft, wat bijdraagt aan een vermindering van de uitstoot van directe broeikasgassen.

5. Belang van Topkits

Let op dat voor bepaalde combinaties van ijsmachines en opslagbunker mogelijk een topkit nodig is om de ijsmachine en de opslagbunker correct te monteren. De benodigde topkit wordt aangegeven bij de opties voor opslagbunker, waarbij de prijs van de opslagbunker inclusief de benodigde topkits is inbegrepen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie selecteert voor optimale prestaties.