De Hoshizaki FM-serie biedt watergekoelde schilferijsmachine met verschillende opslagcapaciteiten, waaronder B-301SA (144 kg), B-501SA (217 kg) en B-801SA (348 kg) opslagbunker. Deze ijsmachines produceren hoogwaardig schilferijs dat geschikt is voor diverse toepassingen en daarom zeer gewild is in de horeca, cocktailbars, grote Europese supermarktketens, de medische wereld, de gezondheidszorg en meer.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen van Hoshizaki schilferijsmachines:

1. Veelzijdig Toepasbaar

Hoshizaki FM-schilferijsmachine zijn geschikt voor diverse toepassingen en kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende bedrijfstakken. Schilferijs, dat voor 70% uit ijs en 30% uit water bestaat, wordt met name gebruikt voor koeling. In de medische sector wordt het gebruikt om bloed en organen af te koelen, terwijl het in de visindustrie wordt ingezet voor het koelen, transporteren en opslaan van vis.

2. Flexibiliteit in Ijstypen

Deze ijsmachines kunnen eenvoudig worden omgebouwd om schilfer- of nuggetijs te produceren, waardoor ze buitengewoon flexibel zijn en aan verschillende ijsbehoeften kunnen voldoen.

3. Duurzaamheid en Kostenbesparing

Hoshizaki FM-schilferijsmachine maken gebruik van carbon wormlagers, een robuust alternatief voor rollagers. Dit verhoogt de levensduur van de machine en vermindert onderhoudskosten. De worm en de verdamper zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat ook bijdraagt aan de duurzaamheid van deze componenten. Hierdoor gaat uw machine langer mee en zijn er minder vaak onderhoudswerkzaamheden nodig.

4. Milieuvriendelijk Koelmiddel

Hoshizaki zet zich in voor milieuvriendelijke koeltechnologieën en gebruikt koolwaterstoffen (KW) als koelmiddelen. Koolwaterstoffen zijn natuurlijk voorkomende verbindingen die bekend staan als de meest milieuvriendelijke en kostenefficiënte opties voor verwarming, koeling en bevriezing. Het gebruik van koolwaterstoffen in deze ijsmachines resulteert in een energiebesparing van maximaal 20% per unit. Dit leidt niet alleen tot lagere CO2-uitstoot door energieleveranciers, maar ook tot aanzienlijke kostenbesparingen voor uw bedrijf. Bovendien maken de units in de FM-serie gebruik van CO2-schuimisolatie zonder HFK, wat verdere kostenbesparingen oplevert en een constante temperatuur in de unit handhaaft, wat bijdraagt aan een vermindering van de uitstoot van directe broeikasgassen.

5. Belang van Topkits

Houd er rekening mee dat voor bepaalde combinaties van ijsmachines en opslagbunker mogelijk een topkit nodig is om de ijsmachine en de opslagbunker correct te monteren. De benodigde topkit wordt aangegeven bij de opties voor opslagbunker, waarbij de prijs van de opslagbunker inclusief de benodigde topkits is inbegrepen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie selecteert voor optimale prestaties.