Hoshizaki’s FM-serie biedt ijsmachines die schilfer- of nuggetijs produceren, geschikt voor diverse toepassingen en zeer gewild bij verschillende sectoren, waaronder horeca, cocktailbars, grote Europese supermarktketens, medische instellingen en de gezondheidszorg. Deze ijsmachines comprimeren het ijs tijdens de productie, waardoor het minder snel smelt en ‘vriesbrand’ bij het presenteren van verse vis of andere producten wordt voorkomen.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen van Hoshizaki nuggetijsmachines:

1. Diverse Toepassingen

De FM-serie biedt de keuze tussen schilfer- of nuggetijs, waardoor aan verschillende behoeften kan worden voldaan, vooral als presentatie van ijs belangrijk is.

2. Flexibiliteit in Ijstypen

Deze ijsmachines kunnen gemakkelijk worden omgebouwd om schilfer- of nuggetijs te produceren, wat betekent dat ze aanpasbaar en veelzijdig zijn om te voldoen aan veranderende eisen.

3. Duurzaamheid en Verminderde Onderhoudskosten

Hoshizaki ijsmachines in deze serie maken gebruik van carbon wormlagers, die robuuster zijn dan rollagers. Dit verlengt de levensduur van de machine en vermindert de onderhoudskosten. Zowel de worm als de verdamper zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat de duurzaamheid van deze onderdelen verhoogt, wat op zijn beurt leidt tot een langere levensduur van de machine en minder frequente onderhoudskosten.

4. Milieuvriendelijk en Kostenbesparend

Hoshizaki is toegewijd aan milieuvriendelijke koeltechnologieën. De ijsmachines in de FM-serie maken gebruik van koolwaterstoffen (KW), natuurlijke verbindingen die bekend staan als de meest milieuvriendelijke en kostenefficiënte koelmiddelen voor verwarming, koeling en bevriezing. Dit resulteert in een energieverbruik dat met wel 20% per unit wordt verminderd, wat leidt tot lagere CO2-uitstoot door energieleveranciers en kostenbesparingen voor uw bedrijf. Bovendien is de schuimisolatie in deze units CO2-gebaseerd zonder HFK, wat verdere kostenbesparingen oplevert en zorgt voor een constante temperatuur in de unit, waardoor de uitstoot van directe broeikasgassen wordt verminderd.

5. Topkits voor Optimale Prestaties

Houd er rekening mee dat voor sommige combinaties van ijsmachines en opslagbunker mogelijk een topkit nodig is om de ijsmachine en de opslagbunker correct te monteren. De benodigde topkit wordt aangegeven bij de opties voor opslagbunker, waarbij de prijs van de opslagbunker inclusief de benodigde topkits is inbegrepen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie selecteert om optimale prestaties te garanderen.