De Hoshizaki FM-serie biedt nuggetijsmachine die veelzijdig inzetbaar zijn in verschillende sectoren, waaronder horeca, cocktailbars, supermarkten, medische en gezondheidszorginstellingen. Deze machines produceren nuggetijs dat tijdens de productie wordt samengeperst, waardoor het minder snel smelt en het fenomeen ‘vriesbrand’ bij het presenteren van verse vis en andere producten wordt voorkomen.

Kenmerken en Voordelen van Hoshizaki nuggetijsmachines:

1. Diverse Ijstypen

De FM-serie biedt zowel schilfer- als nuggetijs, wat flexibiliteit biedt om aan verschillende behoeften te voldoen.

2. Flexibele Ombouw

Hoshizaki-ijsmachines in deze serie kunnen relatief eenvoudig worden omgebouwd voor schilfer- of nuggetijs, waardoor ze flexibel zijn en kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften.

3. Duurzaamheid en Onderhoudskosten

In deze serie worden carbon wormlagers gebruikt, die een robuust alternatief zijn voor rollagers. Dit verlengt de levensduur van de machine en verlaagt de onderhoudskosten. Bovendien zijn de worm en de verdamper gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat de duurzaamheid van deze onderdelen verhoogt, waardoor uw machine langer meegaat en minder vaak onderhoud nodig heeft.

4. Milieuvriendelijkheid en Kostenbesparingen

Hoshizaki zet zich in voor milieuvriendelijke koeltechnologieën. De ijsmachines in de FM-serie maken gebruik van koolwaterstoffen (KW), natuurlijk voorkomende verbindingen die bekend staan als de meest milieuvriendelijke en kostenefficiënte koelmiddelen voor verwarming, koeling en bevriezing. Hierdoor wordt het energieverbruik met wel 20% per unit verminderd, wat resulteert in lagere CO2-uitstoot door energieleveranciers en kostenbesparingen voor uw bedrijf. Bovendien is de schuimisolatie in deze units CO2-gebaseerd zonder HFK, wat verdere kostenbesparingen oplevert en zorgt voor een constante temperatuur in de unit, waardoor de uitstoot van directe broeikasgassen vermindert.

5. Topkits voor Optimale Prestaties

Let op dat voor sommige combinaties van ijsmachines en opslagbunker mogelijk een topkit nodig is om de ijsmachine en de opslagbunker correct te monteren. De benodigde topkit wordt aangegeven bij de opties voor opslagbunker, waarbij de prijs van de opslagbunker inclusief de benodigde topkits is inbegrepen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie selecteert om optimale prestaties te garanderen.