Hoshizaki’s FM-serie biedt schilferijsmachine die uitermate geschikt zijn voor diverse toepassingen. Ze zijn populair bij horecabedrijven, cocktailbars, supermarktketens in heel Europa, maar ook in de medische sector en gezondheidszorg. De ijsproductie in Hoshizaki-machines omvat compressie, waardoor het ijs minder snel smelt. Dit voorkomt het ongewenste fenomeen van ‘vriesbrand’ bij het presenteren van verse vis en andere producten.

Kenmerken en Voordelen van Hoshizaki schilferijsmachines:

1. Diverse Toepassingen

De FM-serie biedt de keuze tussen schilfer- of nuggetijs, waardoor aan verschillende behoeften kan worden voldaan.

2. Flexibiliteit in Ijstypen

Hoshizaki-ijsmachines in deze serie kunnen relatief eenvoudig worden omgebouwd om schilfer- of nuggetijs te produceren, waardoor ze flexibel zijn en kunnen worden aangepast aan veranderende eisen.

3. Duurzaamheid en Verminderde Onderhoudskosten

Deze machines maken gebruik van carbon wormlagers, die een robuust alternatief zijn voor rollagers. Dit verlengt de levensduur van de machine en vermindert de onderhoudskosten. De worm en de verdamper zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat de duurzaamheid van deze onderdelen verhoogt, waardoor uw machine langer meegaat en minder frequent onderhoud nodig heeft.

4. Milieuvriendelijk en Kostenbesparend

Hoshizaki zet zich in voor milieuvriendelijke koeltechnologieën. De ijsmachines in de FM-serie maken gebruik van koolwaterstoffen (KW), natuurlijke verbindingen die bekend staan als de meest milieuvriendelijke en kostenefficiënte koelmiddelen voor verwarming, koeling en bevriezing. Hierdoor wordt het energieverbruik met wel 20% per unit verminderd, wat resulteert in lagere CO2-uitstoot door energieleveranciers en kostenbesparingen voor uw bedrijf. Bovendien is de schuimisolatie in deze units CO2-gebaseerd zonder HFK, wat verdere kostenbesparingen oplevert en zorgt voor een constante temperatuur in de unit, waardoor de uitstoot van directe broeikasgassen vermindert.

5. Topkits voor Optimale Prestaties

Houd er rekening mee dat voor bepaalde combinaties van ijsmachines en opslagbunker mogelijk een topkit nodig is om de ijsmachine en de opslagbunker correct te monteren. De benodigde topkit wordt aangegeven bij de opties voor opslagbunker, waarbij de prijs van de opslagbunker inclusief de benodigde topkits is inbegrepen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie selecteert om optimale prestaties te garanderen.