Het ijsproductieproces van de Hoshizaki ijsmachine wordt efficiënt ondersteund door het unieke FM-wormlagersysteem. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van dit systeem:

Efficiënt ijsproductieproces: Het FM-wormlagersysteem van Hoshizaki draagt bij aan een efficiënt ijsproductieproces.

Watergebruik: Alle water in de machine wordt gebruikt, waardoor het waterverbruik gelijk is aan de ijsproductie. Dit resulteert in een efficiënt gebruik van middelen.

Duurzaam materiaal: De wormlager is gemaakt van dubbelgehard roestvrij staal, en koolstoflagers worden gebruikt. Deze componenten zijn duurzaam en functioneren optimaal, zelfs in veeleisende en vochtige omgevingen.

Voordelen: Enkele voordelen van dit systeem zijn een langere levensduur van het product en lagere onderhoudskosten. Het duurzame ontwerp vermindert de behoefte aan frequente reparaties en onderhoud.

Microcomputerbesturing: Hoshizaki ijsmachines worden aangestuurd door microcomputers. Deze computers zorgen ervoor dat het ijsproductieproces optimaal presteert, zelfs onder uiteenlopende omstandigheden, zonder handmatige afstelling.

Kwalitatief hoogwaardige componenten: De roestvrijstalen wormlagers en verdampers zijn van hoge kwaliteit. Deze componenten dragen bij aan de algehele levensduur van de ijsmachine en verminderen de behoefte aan dure onderhoudsbeurten.

Gemakkelijk onderhoud: Het luchtfilter van de machine is gemakkelijk te reinigen. Hierdoor kunnen eindgebruikers het periodieke onderhoud zelf uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van het product en vermindert de frequentie en kosten van onderhoudsbeurten.

Kortom, het FM-wormlagersysteem en de microcomputerbesturing dragen bij aan de efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van Hoshizaki ijsmachines.