Efficiënt IJsproductieproces Dankzij Het Unieke FM-Wormlagersysteem van Hoshizaki

Hoshizaki maakt gebruik van een uniek FM-wormlagersysteem dat resulteert in een zeer efficiënt ijsproductieproces. In dit systeem wordt al het water in de machine volledig benut, wat betekent dat het waterverbruik gelijk is aan de ijsproductie. De wormlager is vervaardigd uit dubbelgehard roestvrij staal en werkt in perfecte harmonie met koolstoflagers, waardoor ze optimaal presteren, zelfs in veeleisende en vochtige omgevingen. De voordelen hiervan zijn talrijk, waaronder een langere levensduur van het product en lagere onderhoudskosten.

Hoshizaki-ijsmachines worden aangestuurd door geavanceerde microcomputers die ervoor zorgen dat het ijsproductieproces onder verschillende omstandigheden optimaal presteert, zonder dat handmatige afstelling vereist is.

Daarnaast dragen kwalitatief hoogwaardige roestvrijstalen wormlagers en verdampers bij aan de verlenging van de levensduur van deze cruciale componenten en van de ijsmachine als geheel, waardoor dure onderhoudsbeurten worden verminderd.

Bovendien is het luchtfilter gemakkelijk te reinigen, waardoor eindgebruikers in staat zijn om periodiek onderhoud zelf uit te voeren. Dit verlengt de levensduur van het product en vermindert zowel de frequentie als de kosten van onderhoudsbeurten.