Hoshizaki ijsdispensers bieden de perfecte oplossing voor het op een uiterst hygiënische manier produceren, opslaan en gebruiken van ijsblokjes. Vers bereid ijs wordt onmiddellijk opgeslagen in de bunker, waar licht en lucht geen kans krijgen om de ijskwaliteit te beïnvloeden voordat u het nodig heeft. De portiegrootte is eenvoudig te regelen, waardoor u de hoeveelheid ijs gemakkelijk kunt aanpassen aan de behoeften van de eindgebruiker, wat verspilling minimaliseert.

Hoshizaki ijsdispensers zijn ideaal voor diverse werkomgevingen, zoals scholen, grote kantoren, ziekenhuizen, fastfoodrestaurants en banketfaciliteiten. Deze machines zijn compact en energiezuinig.

• Onze DIM-serie produceert uitsluitend vierkante ijsblokjes (maat L) en is geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, minibars, gangen in hotels en diverse andere toepassingen.

Een ingebouwde afvalregelaar draagt bij aan duurzaamheid; met deze dispensers kunnen porties intuïtief worden ingesteld, wat helpt bij het reguleren van het ijsverbruik onder de eindgebruikers en bijdraagt aan een algemene vermindering van het energieverbruik en afval.

Net als bij alle Hoshizaki-machines spelen hygiëne, voedselveiligheid en bescherming tegen verontreiniging een cruciale rol. Aangezien dispensers rechtstreeks door klanten worden bediend, zijn deze machines ontworpen om het geproduceerde ijs nooit in contact te laten komen met lucht of water, waardoor gezondheidsrisico’s worden geëlimineerd.

Met zijn compacte afmetingen van 350 x 526 x 1590 mm past deze dispenser perfect in kleine ruimtes. Ons dispenserportfolio omvat apparaten die geschikt zijn voor verschillende behoeften op het gebied van portiegroottes, opslagcapaciteit en ruimtelijke beperkingen.

Het slimme plug-and-play ontwerp garandeert een eenvoudige en snelle installatie en biedt:

Minimalisatie van verspilling
Voedselveiligheid
Precieze pasvorm
Plug & play-functionaliteit