Hoshizaki ijs- en/of waterdispensers bieden dé oplossing voor uw behoefte om op een uiterst hygiënische manier ijsblokjes te produceren, op te slaan en te gebruiken. Het verse ijs wordt direct in de opslagbunker geplaatst zonder dat licht en lucht de kwaliteit van het ijs kunnen beïnvloeden voordat u het nodig heeft. De portiegrootte is eenvoudig te reguleren, waardoor de hoeveelheid ijs gemakkelijk kan worden aangepast aan de wensen van de eindgebruiker, wat verspilling voorkomt.

Hoshizaki ijs- en/of waterdispensers zijn ideaal voor alle werkplekken waar behoefte is aan hygiënisch ijswater. Denk hierbij aan scholen, grote kantoren, ziekenhuizen, fastfoodrestaurants en banketfaciliteiten. Deze machines zijn compact en energiezuinig.

• Onze DCM-serie produceert ijs, ijs & water, of alleen water, en is daardoor ideaal voor hotels, kantoren, scholen, cruiseschepen en ziekenhuizen.

*Let op: De Push Button bediening is alleen op aanvraag beschikbaar. Aangezien dit een op maat te bestellen artikel betreft, kan de levertijd langer zijn dan gebruikelijk en is retourneren niet mogelijk.