De Hoshizaki DCM-60KE-HC is een ijsblokjes- en waterdispenser die tot 60 kg hoogwaardige ijsblokjes per dag produceert. Hoshizaki dispensers zijn ideaal voor locaties waar snel, efficiënt en voedselveilig serveren van ijs-watercombinaties essentieel is. Dit apparaat combineert de drie cruciale stappen van hoogwaardige ijsproductie, beschermde ijsopslag en snelle ijsafgifte in één enkele unit, met slechts één knop kunt u uw consumptie in enkele seconden klaarmaken.

Met DCM DISPENSERS heeft de gebruiker de keuze uit de volgende opties:

Alleen ijsblokjes
IJsblokjes en water
Alleen water
De afvalregelaar draagt bij aan duurzaamheid; met deze dispensers kunnen porties intuïtief worden ingesteld. Dit helpt bij het reguleren van het ijsverbruik onder de eindgebruikers, wat leidt tot een algemene vermindering van het energieverbruik en afval.

Net als bij alle Hoshizaki-machines staan hygiëne, voedselveiligheid en bescherming tegen verontreiniging centraal. Aangezien dispensers rechtstreeks door klanten worden bediend, zijn deze machines ontworpen om het geproduceerde ijs nooit in contact te laten komen met lucht of water, waardoor gezondheidsrisico’s worden geëlimineerd.

Met zijn compacte afmetingen van 350 x 585 x 695 mm past deze dispenser perfect in kleine ruimtes. Ons dispenserportfolio omvat apparaten die geschikt zijn voor verschillende behoeften op het gebied van portiegroottes, opslagcapaciteit en ruimtelijke beperkingen.

Het slimme plug-and-play ontwerp garandeert een eenvoudige en snelle installatie en staat garant voor:

Geen verspilling
Voedselveiligheid
Precieze pasvorm
Plug & play-functionaliteit