Met Push Button-bediening zijn Hoshizaki ijs- en waterdispensers het perfecte antwoord op uw behoefte aan een uiterst hygiënische manier om ijsblokjes te produceren, op te slaan en te gebruiken. Het ijs wordt direct na productie veilig opgeslagen in de bunker, waar licht en lucht geen invloed kunnen uitoefenen op de ijskwaliteit voordat u het nodig heeft. De portiegrootte is eenvoudig te regelen, waardoor u de hoeveelheid ijs gemakkelijk kunt aanpassen aan de behoeften van de eindgebruiker, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd.

Hoshizaki ijs- en waterdispensers zijn bij uitstek geschikt voor allerlei soorten werkomgevingen waar hygiënisch ijswater nodig is, zoals scholen, grote kantoren, ziekenhuizen, fastfoodrestaurants en banketzalen. Deze machines zijn compact en energiezuinig.

Onze DCM-serie produceert ijs, ijs & water, of alleen water, waardoor deze ideaal is voor diverse locaties zoals hotels, kantoren, scholen, cruiseschepen en ziekenhuizen.

Let op: Push Button-bediening is alleen op aanvraag beschikbaar. Aangezien dit een speciaal te bestellen artikel is, kan de levertijd langer zijn dan normaal en is retourneren niet mogelijk.