De Hoshizaki DCM-120KE-HC is een ijsblokjes- en waterdispenser die tot 125 kg hoogwaardige ijsblokjes per keer produceert. Hoshizaki dispensers zijn bij uitstek geschikt voor locaties waar snel, efficiënt en veilig serveren van ijs en water essentieel is. Dit apparaat combineert de drie essentiële stappen van hoogwaardige ijsproductie, beschermde ijsopslag en snelle ijsafgifte, en dit alles met slechts één druk op de knop. Uw consumptie is in enkele seconden klaar.

Met DCM DISPENSERS heeft de gebruiker de keuze uit de volgende opties:

Alleen ijsblokjes
IJsblokjes en water
Alleen water
De afvalregelaar zorgt voor meer duurzaamheid; met deze dispensers kunnen porties intuïtief worden ingesteld. Dit helpt bij het reguleren van de ijsconsumptie onder de eindgebruikers, wat leidt tot een algemene vermindering van het energieverbruik en afval.

Net als bij alle Hoshizaki-machines staan hygiëne, voedselveiligheid en bescherming tegen verontreiniging centraal. Dispensers worden rechtstreeks door klanten bediend, en deze machines zijn ontworpen om het geproduceerde ijs nooit in contact te laten komen met lucht of water terwijl het is opgeslagen, waardoor gezondheidsrisico’s worden geëlimineerd.

Met zijn compacte afmetingen van 350 x 585 x 815 mm past deze dispenser perfect in kleine ruimtes. Ons dispenserportfolio biedt apparaten die geschikt zijn voor verschillende behoeften op het gebied van portiegroottes, opslagcapaciteit en ruimtelijke beperkingen.

Het slimme plug-and-play ontwerp garandeert een eenvoudige en snelle installatie, en onze dispensers staan bekend om:

Geen verspilling
Voedselveiligheid
Precieze pasvorm
Plug & play-functionaliteit