De Hoshizaki CM-50KE-HC is een cubelet ijsmaker met een ingebouwde bunker die tot 55 kg hoogwaardig cubelet ijs per 24 uur produceert. Hoshizaki CM-ijsmakers staan bekend om hun productie van kubusvormig ijs. In cocktails zijn deze droge en harde ijsblokjes ideaal als koelmiddel omdat ze de juiste hoeveelheid verdunning bieden, vooral voor krachtige drankjes zoals Mojito’s en Tiki-cocktails.

De Hoshizaki CM-machines produceren cubelet-ijs voor diverse toepassingen, wat hen zeer populair maakt bij horecabedrijven, cocktailbars en grote Europese supermarktketens. Ze zijn ook waardevol in de medische en gezondheidszorgsector. Het ijs wordt tijdens de productie samengeperst, waardoor het minder snel smelt. Met het ijs dat wordt geproduceerd door Hoshizaki-ijsmachines hoeft u zich geen zorgen te maken over het fenomeen ‘vriesbrand’ bij het presenteren van verse vis of andere producten.

Wat deze serie Hoshizaki-ijsmachines uniek maakt, is dat ze relatief eenvoudig kunnen worden omgebouwd voor schilfer- of nuggetijs, waardoor ze aanzienlijk flexibeler zijn dan andere machines op de markt.

Bovendien worden in deze serie carbon wormlagers gebruikt, wat een zeer robuust alternatief is voor rollagers. Dit verlengt de levensduur van uw machine en bespaart op onderhoudskosten. Zowel de worm als de verdamper zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat de levensduur van deze onderdelen verder verhoogt en ervoor zorgt dat uw machine langer meegaat met minder frequent onderhoud.

Hoshizaki zet zich in voor milieuvriendelijke ijsproductie. Koolwaterstoffen (KW) zijn natuurlijke verbindingen gebleken die zeer milieuvriendelijke en kosteneffectieve koelmiddelen zijn voor verwarming, koeling en bevriezing. Hoshizaki neemt het voortouw in de productie van milieuvriendelijke ijsmachines door koolwaterstoffen te gebruiken. Dit resulteert in een energieverbruik dat tot 20% lager is per eenheid, wat leidt tot lagere CO2-uitstoot door energiebedrijven en kostenbesparingen voor uw bedrijf. Bovendien maken de FM-serie units gebruik van CO2-schuimisolatie zonder HFK, wat verdere kostenbesparingen oplevert. Dit zorgt voor een constante temperatuur in de unit en draagt bij aan een vermindering van de uitstoot van directe broeikasgassen.