De Hoshizaki CM-machines produceren cubelet-ijs voor diverse toepassingen, waardoor ze zeer populair zijn bij horecabedrijven, cocktailbars, grote Europese supermarktketens, evenals in de medische en gezondheidszorgsector. Tijdens de productie wordt het ijs samengeperst, wat resulteert in een langzamere smelttijd. Met het ijs dat door Hoshizaki-ijsmachines wordt geproduceerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over het optreden van ‘vriesbrand’ bij het presenteren van verse vis of andere producten.

Hoshizaki-ijsmachines in deze serie kunnen kostenefficiënt worden omgebouwd voor schilfer- of nuggetijs, waardoor ze aanzienlijk flexibeler zijn dan andere machines op de markt.

Deze serie maakt gebruik van carbon wormlagers, een uiterst robuust alternatief voor rollagers. Hierdoor wordt de levensduur van uw machine verlengd en bespaart u op onderhoudskosten. Zowel de worm als de verdamper zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat de levensduur van deze componenten verder verhoogt en ervoor zorgt dat uw machine langer meegaat met minder frequente onderhoudsvereisten.

Milieuvriendelijke ijsproductie:

Koolwaterstoffen (KW) zijn natuurlijk voorkomende verbindingen waarvan is aangetoond dat ze de meest milieuvriendelijke en kosteneffectieve koelmiddelen zijn voor verwarmings-, koel- en vriesprocessen. Hoshizaki speelt een leidende rol in de productie van milieuvriendelijke ijsmachines door het gebruik van koolwaterstoffen. Dit resulteert in een energieverbruik dat tot 20% lager is per eenheid, wat leidt tot lagere CO2-uitstoot door energieleveranciers en kostenbesparingen voor uw bedrijf. Bovendien maken de FM-serie units gebruik van CO2-schuimisolatie zonder HFK, wat verdere kostenbesparingen oplevert. Dit zorgt voor een constante temperatuur in de unit en draagt bij aan de vermindering van directe broeikasgasemissies.