Home » Shop » Smeg UG405DM Horeca Glazenspoelmachine

Smeg UG405DM Horeca Glazenspoelmachine

 1.995,00 (Excl. btw)

3 Programma’s van 90, 150 en 240 seconden maken het mogelijk om de verschillende maten van vervuiling van het glaswerk goed te reinigen. Door per charge een deel van de tank te voorzien van schoon water, welke afkomstig is van het naspoelen, bespaart u energie. De tank hoeft immers amper bij te verwarmen.

Het drievoudige filter systeem in de roestvrijstalen afgeronde tank, zorgt voor een maximale waterkwaliteit. Hierdoor zal het zorg dragen voor een optimaal spoelresultaat en kunt u kosten besparen op uw chemieverbruik. Welke zeer simpel elektronisch af te stellen is vanuit de software, daar de automaat standaard uitgevoerd is met degelijke peristaltische pompen voor zowel naspoelmiddel als reinigingsmiddel voor de hoofdwas.

Om beschadiging aan teer glaswerk te beperken is de afwasautomaat uitgerust met een “softstart” systeem. Daarnaast is hij voorzien van het HTR-systeem. Deze zal zorg dragen voor een gelijke spoeldruk tijdens het naspoelen. Ook wanneer de waterdruk niet constant is of zeer laag zorgt de drukverhogingspomp voor optimaal resultaat. Ook de temperatuur van het naspoelen wordt gegarandeerd. Mocht de automaat door intensief gebruik de temperatuur niet vast kunnen houden, dan neemt hij zelf iets meer tijd om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hiermee borgen we een hygiënisch en goed droogresultaat.

Artikelnummer: SM-UG405DM Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Doordat de spoelarm een 2 in 1 systeem kent, winnen we hoogte voor u glazen. Deze arm is een combinatie van roestvrij staal en hoogwaardig kunststof. Ze zijn zo gesitueerd dat we een optimale reinigingswerking bereiken kunnen.

De temperaturen voor boiler en tank zijn in stappen aan te passen. Op die manier kunt u op uw behoefte (beperkt) maatwerk leveren. Standaard staan de temperaturen voor glaswerk als volgt ingeregeld: 60°C in de tank en 71°C in de boiler. Dit om het glaswerk niet te beschadigen.

De automatische stand-by functie zorgt ervoor dat bij langdurige stand-by stand het verwarmingsvermogen zal worden terug- gebracht. Dit om energie te besparen. De opties verlengde naspoeltijd “extra rinse” of het verswater programma (cycle clean) geven de machine extra toepassingsmogelijkheden.

Om verdere onderhoudskosten te beperken, is de machine uitgerust met een afvoerpomp, die van binnenuit te benaderen is. Ook is hij voorzien van een autodiagnose systeem, waardoor storingen sneller op te lossen zijn. De machine is enkelwandig uitgevoerd met een dubbelwandige deur, alles van AISI304 roestvrijstaal. Korfafmeting 400x400mm. Spoelhoogte 310mm en diepgetrokken korfgeleiding.

Constructieve kenmerken
Tank 2-zijdig afgerond
Tank volume 8,0 lt
Tank verwarming 2,0 kW
Boiler atmosferische boiler (HTR-System)
Boiler volume 4,0 lt
Boiler verwarming 2,7kW
Noodlediging boiler S
Aansluitwaarde 230V / 3,0 kW
Korfgeleiding diepgetrokken
Behuizing enkelwandig
Materiaal behuizing AISI304
Achterwand cns
Deur dubbelwandig, geïsoleerd
Deur dichting cns profiel
Deurgreep schelpgreep AISA304
Spoelarm boven/onder
Naspoelarm boven/onder
Materiaal spoelarm cns
Materiaal naspoelarm kunststof
Spoelmiddelpomp peristaltisch
Naspoelmiddelpomp peristaltisch
Drukverhogingspomp S
Afvoerpomp S
Tankfilter kunststof filter
Waspompfilter dubbel filter, grof en microfilter
Invoerhoogte 31,0 cm
Bediening elektronisch
Afmeting in mm (BxDxH): 440x530x710mm
Functionele kenmerken
Aantal spoelprogramma’s 3
Spoeltijden 90 / 150 / 240 sec.
Extra rinse via parameter instelbaar
Clean cycle via parameter instelbaar
Verswater programma via parameter instelbaar
Instelbare temperaturen S
Instelbare doseerfunctie in gr/ltr S
Thermostop S
Energie bespaarfunctie S
Zelfreinigingsfunctie S
Softstart S
Autodiagnose S
Relaistest van Software S
Check Service Counter S
Cyclus teller S