Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamHoreca vaatwasserRhima DWash T50 // Horeca vaatwasser – Voorlader

Rhima DWash T50 // Horeca vaatwasser – Voorlader

 2.200,00 (Excl. btw)

De nieuwe RHIMA DWash T50 is een eenvoudig te bedienen en betrouwbare vaatwasmachine. Speciaal ontworpen voor bedrijven en organisaties waar behoefte bestaat aan een snelle en betrouwbare vaatwasmachine. Door zijn compacte afmetingen kan de machine zowel onder een aanrecht als vrijstaand geplaatst worden. Voor een verbeterde ergonomie is er een roestvrijstalen verhogingsbokje leverbaar.

 • Geheel gebouwd uit AISI-304 roestvrijstaal
 • Dubbelwandige deur
 • 3 Automatische wasprogramma’s (70, 100 of 160 seconden)
 • Capaciteit maximaal 30 korven per uur bij warm wateraansluiting
 • Capaciteit maximaal 12 korven per uur bij koud wateraansluiting.
 • Inclusief ingebouwde vaatwasmiddel doseerapparaat
 • Inclusief ingebouwde naspoelmiddel doseerapparaat
 • Inclusief ingebouwde afvoerpompInclusief dubbel filtersysteem

Compleet geleverd met:

 • 1 bordenkorf kunststof, 50 x 50 cm
 • 1 universeelkorf kunststof, 50 x 50 cm
 • 1 bestekbeker, kunststof
Artikelnummer: RH-dwash-t50 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eenvoudige bediening

Standaard is de machine uitgerust met drie was- programma’s. Afhankelijk van de vervuilingsgraad en type vaat kan er gekozen worden voor een programmaduur van 70, 100 of 160 seconden.
De machine kan naar keuze op warm water (maximaal 60oC) of op koud water aangesloten worden. Bij een warm wateraansluiting kan een maximale capaciteit van 30 korven per uur gehaald worden en bij een koud wateraansluiting maximaal 12 korven per uur.

Voor een vlotte organisatie is er een aantal accessoires beschikbaar, zoals speciale korven, tafels, korventrolleys, waterontharders, etc.

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DWash T50 is een echte professionele vaatwasmachine, geheel vervaardigd uit AISI 304- 18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP-eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 82oC bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

Wasmiddel- en naspoeldoseerunit

Voor een topresultaat en lage exploitatiekosten adviseert RHIMA het gebruik van RHIMA Pro Wash vaatwasmiddelen. RHIMA Pro Wash vaatwasmiddelen zijn ontwikkeld en worden geproduceerd conform de EU-richtlijnen. Daarnaast zijn deze producten uitvoerig getest op materiaalveiligheid. De machine is standaard uitgerust met doseer- apparatuur en onze applicatiespecialisten kunnen u deskundig adviseren welk product voor uw vaat het beste is. Zo houdt u de kwaliteit van zowel machine als resultaat in één hand.

Veiligheid en het milieu

RHIMA Pro Wash vaatwasmiddelen worden verpakt in een bag-in-box met een veiligheidskoppeling. De bag- in-box geeft in de afvalstroom een minimale belasting, binnenverpakking en kartonnen buitenverpakking worden gescheiden afgevoerd. Het aansluiten van de verpakking gaat met een veiligheidskoppeling. Hierdoor is het uitgesloten dat, bij normaal gebruik, de eindgebruiker met het product in aanraking komt.

Afvoerpomp

De RHIMA DWash T50 is standaard uitgevoerd met een afvoerpomp. Dit maakt het mogelijk de machine vrijwel overal te installeren.

Voltage en onthard water

Let op: de RHIMA DWash T50 is alleen leverbaar op 230V en dient altijd aangesloten te worden op water met een hardheid van maximaal 7°dH. Indien dit niet aanwezig is, kan RHIMA adviseren over een bijpassende waterontharder.

Technische informatie

Voltage (V) 230
Waspomp (W) 400
Boilerelement (W) 2800
Tankverwarming (W) 1250
Tank inhoud (L) 29
Boilercapaciteit (L) 5,7
Naspoelwaterverbruik (L) 2,3 (per wasbeurt)
Korfmaat (mm) 500 x 500
Maximale glashoogte (mm) 320
Maximale hoogte borden (mm) 345
Vereiste waterdruk (kPa) 200 ÷ 400
Warmwateraansluiting (oC) max. 60
Afmeting machine bxdxh (mm) 590 x 600 x 850
Geluidsniveau (dB) 60
Maximale waterhardheid (odH) 7