Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamHoreca koelkastLiebherr BKv 5040

Liebherr BKv 5040

 1.395,00  1.185,00 (Excl. btw)

Liebherr BKv 5040: Koel zoals het hoort
Functionele koelkast die voldoet aan de bakkerijnorm met een netto inhoud van 367 lt. Zowel aan de buitenkant als van binnen is hij uitgevoerd is smetteloos wit en hij telt 10 duurzame chroomnikkelen productenrails. Deze zijn afzonderlijk stevig genoeg om elk afzonderlijk een gewicht tot 60 kg te kunnen dragen. De binnenbehuizing is vervaardigd van naadloos chroomnikkelstaal wat hem bijzonder hygiënisch en onderhoudsvriendelijk maakt. Een stevige stanggreep draagt bij aan optimaal gebruiksgemak van een deur die zich automatisch sluit zodra hij losgelaten wordt. Om op alle mogelijke ondergronden de juiste stabiliteit te waarborgen is deze Liebherr BKv 5040 voorzien van stevige stelpootjes.

Liebherr BKv 5040: Niets gaat er meer mis
Door de mogelijk deze Liebherr aan een centraal registratie- en alarmeringssysteem te koppelen houdt u op eenvoudige wijze het volledige koelproces onder controle. De hoog efficiënte isolatielaag van deze professionele bakkerijkoelkast heeft een comfortabele dikte van 83 mm zodat ook de koude blijft waar hij hoort, namelijk binnenin de kast. In de koelkast zorgt een constante ventilatie ervoor dat de koude gelijkmatig verdeeld wordt er geen warmte- en koudezones ontstaan. Bij opening van de deur slaat deze automatisch af. De Liebherr BKv 5040 is een fijne professionele koelkast waar u veel plezier aan zult beleven.

Artikelnummer: LH-BKv5040 Categorie:

Beschrijving

 • Het koelmiddel R290 is milieuvriendelijk, krachtig en energiezuinig.
 • Grote verdampingsvlakken voor een perfecte koeling.
 • Hoog efficiënte ventilatoren verminderen het energieverbruik.
 • Optisch en akoestisch deur- en temperatuuralarm waarschuwt bij een ongewenste temperatuurstijging en onnodig koudeverlies.
 • De hoogwaardige deurrubbers zijn dankzij het ingewerkt groefsysteem gemakkelijk te vervangen, voor een optimale hygiëne.
 • Een uiterst doeltreffende isolatiedikte van 83 mm zorgt voor een laag energieverbruik en houdt de temperatuur optimaal gelijkmatig.
 • Verwisselbare deurscharniering waarmee de apparaten in elke ruimte goed toegankelijk zijn te plaatsen.
 • Opklapbare en demonteerbare afdekplaat voor de compressorruimte zodat de koeltechnische onderdelen goed bereikbaar zijn voor onderhoud en reiniging.
 • Nauwkeurige elektronica in combinatie met hoogwaardige koelcomponenten voor een minimaal energieverbruik. Voor het onderhoudsgemak en de hygiëne is de elektronica geïntegreerd.
 • De seriële businterfaces, potentiaalvrije contacten en infrarood interfaces voldoen aan de HACCP-eisen en maken koppeling aan centrale registratie- en alarmsystemen mogelijk.
 • Verdampingsvrije binnenruimte voor het volledig kunnen benutten van de binnenruimte en voor koelen zonder temperatuurschommelingen.
 • Snelle ontdooiing met heet gas beperkt het energieverbruik. De zeer efficiënte heetgasontdooiing staat garant voor dooitijden van amper 10 minuten. Hierdoor wordt energie bespaard en stijgt de binnentemperatuur slechts minimaal.
 • Automatisch uitschakelen van de ventilatie bij het openen van de deur beperkt het binnenstromen van warme lucht. Daardoor blijft de koude in het apparaat en wordt waardevolle energie bespaard.
 • De binnenruimte van chroomstaal met reinigingsafvoer biedt stabiliteit en flexibiliteit, naast een goede hygiëne en gemakkelijk onderhoud.
 • De behuizingen van chroomnikkelstaal met zijwanden uit één stuk zijn naadloos uitgevoerd en daardoor bijzonder hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.
 • De zelfsluitende deur voorkomt onnodig koudeverlies en is handig tijdens dagelijks gebruik. De ergonomische greep over de gehele deurhoogte zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk te openen is.

Standaard Informatie

Energiekosten per jaar € 83
Warmteafgifte in Wh 972 Wh
Energieverbruik per jaar 359 kWh
Energieverbruik per dag 0,983 kWh
Bruto inhoud koeldeel 491 l
Netto inhoud koeldeel 367 l
Klimaatklasse SN-T (5)
Geluidsniveau 45 dB(A)
Spanning 220/240 V
Aansluitwaarde in Watt 150 W
Koelmiddel R600a
Behuizing Wit
Kleur deur Wit
Aantal compressoren 1
Warmteafgifte in kJ/h 232 kj/h


Afmetingen

Hoogte 1640 mm
Breedte 750 mm
Diepte 730 mm
Tussenbouwbaar Ja
Plaatsbaar tegen muur Ja
Interieurhoogte in mm 1410 mm
Interieurbreedte in mm 600 mm
Interieurdiepte in mm 540 mm
Bakkerijnorm 600 x 400 mm
Netto gewicht 80 kg
Bruto gewicht 87 kg
Hoogte verpakking 1699 mm
Breedte verpakking 765 mm
Diepte verpakking 799 mm


Koelgedeelte

Ontdooisysteem koeldeel Automatisch
Koelsysteem Dynamisch


Overige kenmerken

Display Digitaal
Geschikt voor onverwarmde ruimte Nee
Greep Stanggreep metaal
Slot Ja
Materiaal interieur Polystyrol wit
Stelpoten Ja
Materiaal draagplateau Chroomnikkelstalen L-draagrails
Aantal L-draagrails 10
Draagvermogen plateau in kg 60 kg
Soort bedieningspaneel Muntknop
Deurscharniering Rechts, wisselbaar