Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamHoreca koelkastLiebherr BKPv 8470

Liebherr BKPv 8470

 3.995,00  3.395,00 (Excl. btw)

De kwaliteit van de Liebherr bakkerijnorm koelkasten is ongekend. Bij ieder detail is gekozen voor topklasse. Dat geldt ook voor de Liebherr BKPv8470, één van de paradepaardjes uit de serie bakkerijnorm koelkasten.

Van materiaalkeuze tot de flexibele inrichting en van het koelmiddel tot de hoogwaardige elektronica, de Liebherr BKPv 8470 is topkwaliteit. Het binnenwerk van chroomstaal en de behuizingen van chroomnikkelstaal, geven de kast een uitmuntende stabiliteit. Schoonmaken is eenvoudig doordat de zijwanden naadloos uit één stuk zijn gemaakt. Mede hierdoor voldoet deze koelkast, vanzelfsprekend, volledig aan de hoogste HACCP-eisen.

De Liebherr BKPv 8470 onderscheid zich verder door een aantal unieke producteigenschappen.

Minimaal koudeverlies doordat de ventilatie automatisch uitschakelt wanneer de deur geopend is. Bovendien sluit de deur vanzelf door de zelfsluitende scharnieren. En als de temperatuur onverwacht stijgt, wordt u gewaarschuwd door zowel een akoestisch als optisch signaal. U kunt de Liebherr BKPv 8470 zelfs aansluiten op een centraal alarmsysteem.

Daarnaast wordt de lucht in de Liebherr BKPv 8470 gelijkmatig over de producten verdeeld door het speciale luchtgeleidingssysteem en de grote verdampingsvlakken.

De bedieningselementen en afleesschermen zijn weggewerkt achter een beschermfolie, zodat de koelkast op een hygiënische manier kan worden bediend.

Heet gas zorgt voor een effectieve ontdooiing binnen 10 minuten

De inrichting is flexibel. U bepaalt zelf waar de L-draagrails in de kast komen. U hebt daarbij ongeveer 25 verstelmogelijkheden. Rolwielen of stelpoten? Aan u de keus!

De isolatiedikte van 83mm, de uiterst efficiënte ventilatoren en het krachtige, milieuvriendelijke koelmiddel R290, maken de kast één van de energiezuinigste in zijn klasse.

De onderdelen van de BKPv 8470 zijn eenvoudig te bereiken, waardoor het onderhoud gemakkelijk is uit te voeren.

Om bovengenoemde redenen kiezen professionals voor de Liebherr BKPv 8470!

Artikelnummer: LH-BKPv8470 Categorie:

Beschrijving

 • Het koelmiddel R290 is milieuvriendelijk, krachtig en energiezuinig.
 • Grote verdampingsvlakken voor een perfecte koeling.
 • Hoog efficiënte ventilatoren verminderen het energieverbruik.
 • Optisch en akoestisch deur- en temperatuuralarm waarschuwt bij een ongewenste temperatuurstijging en onnodig koudeverlies.
 • De hoogwaardige deurrubbers zijn dankzij het ingewerkt groefsysteem gemakkelijk te vervangen, voor een optimale hygiëne.
 • Een uiterst doeltreffende isolatiedikte van 83 mm zorgt voor een laag energieverbruik en houdt de temperatuur optimaal gelijkmatig.
 • Verwisselbare deurscharniering waarmee de apparaten in elke ruimte goed toegankelijk zijn te plaatsen.
 • Opklapbare en demonteerbare afdekplaat voor de compressorruimte zodat de koeltechnische onderdelen goed bereikbaar zijn voor onderhoud en reiniging.
 • Nauwkeurige elektronica in combinatie met hoogwaardige koelcomponenten voor een minimaal energieverbruik. Voor het onderhoudsgemak en de hygiëne is de elektronica geïntegreerd.
 • De seriële businterfaces, potentiaalvrije contacten en infrarood interfaces voldoen aan de HACCP-eisen en maken koppeling aan centrale registratie- en alarmsystemen mogelijk.
 • Verdampingsvrije binnenruimte voor het volledig kunnen benutten van de binnenruimte en voor koelen zonder temperatuurschommelingen.
 • Snelle ontdooiing met heet gas beperkt het energieverbruik. De zeer efficiënte heetgasontdooiing staat garant voor dooitijden van amper 10 minuten. Hierdoor wordt energie bespaard en stijgt de binnentemperatuur slechts minimaal.
 • Automatisch uitschakelen van de ventilatie bij het openen van de deur beperkt het binnenstromen van warme lucht. Daardoor blijft de koude in het apparaat en wordt waardevolle energie bespaard.
 • De binnenruimte van chroomstaal met reinigingsafvoer biedt stabiliteit en flexibiliteit, naast een goede hygiëne en gemakkelijk onderhoud.
 • De behuizingen van chroomnikkelstaal met zijwanden uit één stuk zijn naadloos uitgevoerd en daardoor bijzonder hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.
 • De zelfsluitende deur voorkomt onnodig koudeverlies en is handig tijdens dagelijks gebruik. De ergonomische greep over de gehele deurhoogte zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk te openen is.

Standaard Informatie

Kleur: Edelstaal
Kleur deur: Edelstaal
Materiaal interieur Kunststof: Chroomnikkelstaal
Energieverbruik per jaar (kWh): 538
Energiekosten per jaar (€): 124
Bruto inhoud totaal (liter): 856
Netto inhoud totaal (liter): 856
Geschikt voor omgevingstemperatuur SN: T (+18/+43°C)
Spanning (V): 220/240
Geluidsniveau (dB): 55
Aansluitwaarde (A): 2
Aansluitwaarde (W): 250


Afmetingen

Gastronorm (mm): 800 x 600
Hoogte (mm) : 2150
Breedte (mm): 790
Diepte (mm): 980
Interieurhoogte (mm): 1550
Interieurbreedte (mm): 623
Interieurdiepte (mm): 800
Bruto gewicht (kg): 181
Netto gewicht (kg): 162


Koelgedeelte

Temperatuurbereik: -5°C tot +15°C
Automatisch ontdooisysteem Ja
Koel soort ontdooiing Heetgas
Temperatuurdisplay: Digitaal
Lade voor tropische vruchten Nee
Temperatuuralarm Akoestisch en optisch
Deuralarm Akoestisch en optisch


Overige kenmerken

Koelmiddel: R290
Potentiaalvrij contact Ja
Deurscharnieren: Rechts/verwisselbaar
Verwisselbaar deurrubber: Ja
Zelfsluitende deur Ja
Pedaaldeuropener Optie