Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamHoreca koelkastLiebherr BKPv 6520

Liebherr BKPv 6520

 2.695,00  2.290,00 (Excl. btw)

Liebherr staat bekend om het oog voor kwaliteit tot in ieder detail. De Liebherr bakkerijnorm koelkasten danken hun succes dan ook voornamelijk aan de hoogwaardige kwaliteit.Dat begint al met de materiaalkeuze. Hoogwaardig chroomstaal voor het interieur en chroomnikkelstaal voor de behuizingen. Hierdoor wordt optimale stabiliteit en flexibiliteit gecombineerd met ultieme hygiëne. Door de 20-25 verstelmogelijkheden van de BKPv 6520, kunt u de kast naar eigen wens inrichten. Het koudeverlies is minimaal door de zelfsluitende scharnieren en doordat de ventilatie automatisch uitschakelt als de deur geopend is. Bovendien wordt u, bij koudeverlies, maar ook bij een ongewenste temperatuurstijging, gewaarschuwd door een optisch en akoestisch signaal.

Het speciaal ontworpen luchtgeleidingssyteem en de grote verdampingsvlakken van de Liebherr BKPv 6520 zorgen ervoor dat de koude lucht gelijkmatig over de bakkerijproducten wordt verdeeld. De bedieningselementen en afleesschermen zijn weggewerkt achter een speciale beschermfolie. De folie zorgt ervoor dat het instellen van de Liebherr BKPv 6520 op een uiterst hygiënische manier gebeurt. De geïntegreerde Profiline elektronica heeft een potentiaalvrij contact, waardoor de kast op een centraal alarmsysteem kan worden aangesloten. Vanzelfsprekend voldoet de kast aan de strenge HACCP-eisen.

De Liebherr BPKv 6520 kan worden uitgevoerd met rolwielen of stelpoten en is uiterst energiezuinig. De kast is eenvoudig te reinigen en goed bereikbaar voor onderhoud. De Liebherr BPKv6520 heeft een uiterst doeltreffende heetgas-ontdooiing, waardoor het ontdooien van producten beperkt blijft tot 10 minuten

Om deze redenen kiezen professionals voor Liebherr!

Artikelnummer: LH-BKPv6520 Categorie:

Beschrijving

 • Het koelmiddel R290 is milieuvriendelijk, krachtig en energiezuinig.
 • Grote verdampingsvlakken voor een perfecte koeling.
 • Hoog efficiënte ventilatoren verminderen het energieverbruik.
 • Optisch en akoestisch deur- en temperatuuralarm waarschuwt bij een ongewenste temperatuurstijging en onnodig koudeverlies.
 • De hoogwaardige deurrubbers zijn dankzij het ingewerkt groefsysteem gemakkelijk te vervangen, voor een optimale hygiëne.
 • Een uiterst doeltreffende isolatiedikte van 83 mm zorgt voor een laag energieverbruik en houdt de temperatuur optimaal gelijkmatig.
 • Verwisselbare deurscharniering waarmee de apparaten in elke ruimte goed toegankelijk zijn te plaatsen.
 • Opklapbare en demonteerbare afdekplaat voor de compressorruimte zodat de koeltechnische onderdelen goed bereikbaar zijn voor onderhoud en reiniging.
 • Nauwkeurige elektronica in combinatie met hoogwaardige koelcomponenten voor een minimaal energieverbruik. Voor het onderhoudsgemak en de hygiëne is de elektronica geïntegreerd.
 • De seriële businterfaces, potentiaalvrije contacten en infrarood interfaces voldoen aan de HACCP-eisen en maken koppeling aan centrale registratie- en alarmsystemen mogelijk.
 • Verdampingsvrije binnenruimte voor het volledig kunnen benutten van de binnenruimte en voor koelen zonder temperatuurschommelingen.
 • Snelle ontdooiing met heet gas beperkt het energieverbruik. De zeer efficiënte heetgasontdooiing staat garant voor dooitijden van amper 10 minuten. Hierdoor wordt energie bespaard en stijgt de binnentemperatuur slechts minimaal.
 • Automatisch uitschakelen van de ventilatie bij het openen van de deur beperkt het binnenstromen van warme lucht. Daardoor blijft de koude in het apparaat en wordt waardevolle energie bespaard.
 • De binnenruimte van chroomstaal met reinigingsafvoer biedt stabiliteit en flexibiliteit, naast een goede hygiëne en gemakkelijk onderhoud.
 • De behuizingen van chroomnikkelstaal met zijwanden uit één stuk zijn naadloos uitgevoerd en daardoor bijzonder hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.
 • De zelfsluitende deur voorkomt onnodig koudeverlies en is handig tijdens dagelijks gebruik. De ergonomische greep over de gehele deurhoogte zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk te openen is.

Standaard Informatie

Kleur: Wit
Kleur deur: Wit
Materiaal interieur Kunststof: Chroomnikkelstaal
Energieverbruik per jaar (kWh): 333
Energiekosten per jaar (€): 77
Bruto inhoud totaal (liter): 601
Netto inhoud totaal (liter): 601
Geschikt voor omgevingstemperatuur SN: T (+18/+43°C)
Spanning (V): 220/240
Geluidsniveau (dB): 55
Aansluitwaarde (A): 2
Aansluitwaarde (W): 250


Afmetingen

Gastronorm (mm): 400 x 600
Hoogte (mm) : 2150
Breedte (mm): 700
Diepte (mm): 830
Interieurhoogte (mm): 1550
Interieurbreedte (mm): 510
Interieurdiepte (mm): 650
Bruto gewicht (kg): 154
Netto gewicht (kg): 137


Koelgedeelte

Temperatuurbereik: -5°C tot +15°C
Automatisch ontdooisysteem Ja
Koel soort ontdooiing Heetgas
Aantal draagroosters: 3
Temperatuurdisplay: Digitaal
Lade voor tropische vruchten Nee
Temperatuuralarm Akoestisch en optisch


Overige kenmerken

Koelmiddel: R290
Potentiaalvrij contact Ja
Deurscharnieren: Rechts/verwisselbaar
Verwisselbaar deurrubber: Ja
Zelfsluitende deur Ja
Pedaaldeuropener Optie