Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamHoreca koelkastLiebherr BGPv 8470

Liebherr BGPv 8470

 4.395,00  3.735,00 (Excl. btw)

Liebherr BGPv 8470: vrieskast met grote capaciteit
Niet alleen op vriesgebied is deze RVS bakkerijkast een kanjer, in zijn 856 lt netto inhoud kunt u maar liefst 25 platen met product kwijt. Gekoeld met het koelmiddel R290 en voorzien van een continue luchtcirculatie die uitschakelt bij het openen van de deur voldoet deze banketvriezer aan alle normen van het HCCP bakkerijwezen. De omwisselbare deurscharniering zorgt er tevens voor dat u de kast op elke gewenste plek kunt plaatsen. Ter bevordering van optimale hygiëne zijn de deurrubbers eenvoudig te vervangen en is de binnenbehuizing vervaardigd van volkomen naadloos chroomstaal. De zelfsluitende deur is voorzien van een handige lijstgreep wat het mogelijk maakt de kast vanuit elke positie, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit, te openen.

Liebherr BGPv 8470: snelle kast voor snelle omzet
De Liebherr BGPv 8470 is voorzien van een uniek luchtcirculatiesysteem waarbij er geen directe koude op het product komt en het snel bevriest. Om de temperatuur zoveel mogelijk constant te houden slaat dit circulatiesysteem automatisch af zodra u de deur opent. Elke afwijkende temperatuur wordt direct gemeld door een akoestisch en optisch alarmsysteem en is altijd afleesbaar op het, door een batterij gestuurde, display. Verder heeft deze kast een snelontdooisysteem en seriële interfaces. Deze laatsten maken aansluiting op een centraal systeem mogelijk zodat u altijd een vinger aan de pols heeft.

Artikelnummer: LH-BGPv8470 Categorie:

Beschrijving

 • De seriële businterfaces, potentiaalvrije contacten en infrarood interfaces voldoen aan de HACCP-eisen en maken koppeling aan centrale registratie- en alarmsystemen mogelijk.
 • Verdampingsvrije binnenruimte voor het volledig kunnen benutten van de binnenruimte en voor koelen zonder temperatuurschommelingen.
 • Snelle ontdooiing met heet gas beperkt het energieverbruik. De zeer efficiënte heetgasontdooiing staat garant voor dooitijden van amper 10 minuten. Hierdoor wordt energie bespaard en stijgt de binnentemperatuur slechts minimaal.
 • Automatisch uitschakelen van de ventilatie bij het openen van de deur beperkt het binnenstromen van warme lucht. Daardoor blijft de koude in het apparaat en wordt waardevolle energie bespaard.
 • De binnenruimte van chroomstaal met reinigingsafvoer biedt stabiliteit en flexibiliteit, naast een goede hygiëne en gemakkelijk onderhoud.
 • De behuizingen van chroomnikkelstaal met zijwanden uit één stuk zijn naadloos uitgevoerd en daardoor bijzonder hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.
 • De zelfsluitende deur voorkomt onnodig koudeverlies en is handig tijdens dagelijks gebruik. De ergonomische greep over de gehele deurhoogte zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk te openen is.
 • Het koelmiddel R290 is milieuvriendelijk, krachtig en energiezuinig.
 • Grote verdampingsvlakken voor een perfecte koeling.
 • Hoog efficiënte ventilatoren verminderen het energieverbruik.
 • Optisch en akoestisch deur- en temperatuuralarm waarschuwt bij een ongewenste temperatuurstijging en onnodig koudeverlies.
 • De hoogwaardige deurrubbers zijn dankzij het ingewerkt groefsysteem gemakkelijk te vervangen, voor een optimale hygiëne.
 • Een uiterst doeltreffende isolatiedikte van 83 mm zorgt voor een laag energieverbruik en houdt de temperatuur optimaal gelijkmatig.
 • Verwisselbare deurscharniering waarmee de apparaten in elke ruimte goed toegankelijk zijn te plaatsen.
 • Opklapbare en demonteerbare afdekplaat voor de compressorruimte zodat de koeltechnische onderdelen goed bereikbaar zijn voor onderhoud en reiniging.
 • Nauwkeurige elektronica in combinatie met hoogwaardige koelcomponenten voor een minimaal energieverbruik. Voor het onderhoudsgemak en de hygiëne is de elektronica geïntegreerd.

Standaard Informatie

Kleur: Edelstaal
Kleur deur: Edelstaal
Materiaal interieur Kunststof: Chroomnikkelstaal
Energieverbruik per jaar (kWh): 1945
Energiekosten per jaar (€): 447
Bruto inhoud totaal (liter): 856
Netto inhoud totaal (liter): 856
Geschikt voor omgevingstemperatuur SN: (+18/+43°C)
Spanning (V): 220/240
Geluidsniveau (dB): 60
Aansluitwaarde (A): 4
Aansluitwaarde (W): 600


Afmetingen

Gastronorm (mm): 800 x 600
Hoogte (mm) : 2150
Breedte (mm): 790
Diepte (mm): 980
Interieurhoogte (mm): 1550
Interieurbreedte (mm): 623
Interieurdiepte (mm): 800
Bruto gewicht (kg): 202
Netto gewicht (kg): 170


Vriesgedeelte

Temperatuurbereik: -10°C tot -35°C
Automatisch ontdooisysteem: Ja
Vries soort ontdooing: Heetgas
Temperatuurdisplay: Digitaal
Temperatuuralarm: Akoestisch en optisch
Deuralarm: Akoestisch en optisch


Overige kenmerken

Koelmiddel: R290
Potentiaalvrij contact Ja
Zelfsluitende deur Ja
Deurscharnieren: Rechts/verwisselbaar
Slot: Ja
Pedaaldeuropener Optie
Soort greep Lijst
Verwisselbaar deurrubber: Ja