Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamHoreca koelkastLiebherr BGPv 6570

Liebherr BGPv 6570

 3.395,00  2.885,00 (Excl. btw)

Liebherr BGPv 6570: degelijke bakkerij vrieskast

Onderhouds- en milieuvriendelijke vrieskast die voldoet aan de HACCPnorm van het bakkerijwezen. De geheel in RVS uitgevoerde vrieskast wordt gekoeld met het R290 koelmiddel en dankzij het luchtcirculatiesysteem komt er geen directe koude op het product. De geheel naadloze binnenbehuizing en de eenvoudig verwisselbare deurrubbers staan borg voor optimale hygiëne, evenals het snelontdooisysteem waarbij de vriezer in 10 minuten volledig ontdooid is. De deur van deze Liebherr BGPv 6570 is zowel links- als rechtsom te monteren, is zelfsluitend en heeft een handzame lijstgreep die het u mogelijk maakt op elke hoogte de deur te openen zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit.

Liebherr BGPv 6570: ijskoud de beste

De temperatuur van deze Liebherr vrieskast is instelbaar van -10°C tot -35°C welke wordt nauwkeurig weergegeven op het digitale display bovenop de kast. Bij afwijkingen in de temperatuur, door storingen in het stroomnet of het onvolledig sluiten van de deur wordt u hiervan op de hoogte gesteld middels een, op batterijen werkend, optisch en akoestisch alarm. Seriële interfaces maken het daarnaast mogelijk de vriezer op centrale registratie- en alarmsystemen aan te sluiten zodat u altijd alles kunt volgen.

De Liebherr BGPv 6570 is met zijn 601 lt netto inhoud een handzame bakkerij vrieskast waar u veel gemak van zult hebben.

Artikelnummer: LH-BGPv6570 Categorie:

Beschrijving

 • Het koelmiddel R290 is milieuvriendelijk, krachtig en energiezuinig.
 • Grote verdampingsvlakken voor een perfecte koeling.
 • Hoog efficiënte ventilatoren verminderen het energieverbruik.
 • Optisch en akoestisch deur- en temperatuuralarm waarschuwt bij een ongewenste temperatuurstijging en onnodig koudeverlies.
 • De hoogwaardige deurrubbers zijn dankzij het ingewerkt groefsysteem gemakkelijk te vervangen, voor een optimale hygiëne.
 • Een uiterst doeltreffende isolatiedikte van 83 mm zorgt voor een laag energieverbruik en houdt de temperatuur optimaal gelijkmatig.
 • Verwisselbare deurscharniering waarmee de apparaten in elke ruimte goed toegankelijk zijn te plaatsen.
 • Opklapbare en demonteerbare afdekplaat voor de compressorruimte zodat de koeltechnische onderdelen goed bereikbaar zijn voor onderhoud en reiniging.
 • Nauwkeurige elektronica in combinatie met hoogwaardige koelcomponenten voor een minimaal energieverbruik. Voor het onderhoudsgemak en de hygiëne is de elektronica geïntegreerd.
 • De seriële businterfaces, potentiaalvrije contacten en infrarood interfaces voldoen aan de HACCP-eisen en maken koppeling aan centrale registratie- en alarmsystemen mogelijk.
 • Verdampingsvrije binnenruimte voor het volledig kunnen benutten van de binnenruimte en voor koelen zonder temperatuurschommelingen.
 • Snelle ontdooiing met heet gas beperkt het energieverbruik. De zeer efficiënte heetgasontdooiing staat garant voor dooitijden van amper 10 minuten. Hierdoor wordt energie bespaard en stijgt de binnentemperatuur slechts minimaal.
 • Automatisch uitschakelen van de ventilatie bij het openen van de deur beperkt het binnenstromen van warme lucht. Daardoor blijft de koude in het apparaat en wordt waardevolle energie bespaard.
 • De binnenruimte van chroomstaal met reinigingsafvoer biedt stabiliteit en flexibiliteit, naast een goede hygiëne en gemakkelijk onderhoud.
 • De behuizingen van chroomnikkelstaal met zijwanden uit één stuk zijn naadloos uitgevoerd en daardoor bijzonder hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.
 • De zelfsluitende deur voorkomt onnodig koudeverlies en is handig tijdens dagelijks gebruik. De ergonomische greep over de gehele deurhoogte zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk te openen is.

Standaard Informatie

Kleur: Edelstaal
Kleur deur: Edelstaal
Materiaal interieur Kunststof: Chroomnikkelstaal
Energieverbruik per jaar (kWh): 1645
Energiekosten per jaar (€): 378
Bruto inhoud totaal (liter): 601
Netto inhoud totaal (liter): 601
Geschikt voor omgevingstemperatuur SN: (+18/+43°C)
Spanning (V): 220/240
Geluidsniveau (dB): 60
Aansluitwaarde (A): 4
Aansluitwaarde (W): 600


Afmetingen

Gastronorm (mm): 400 x 600
Hoogte (mm) : 2150
Breedte (mm): 700
Diepte (mm): 830
Interieurhoogte (mm): 1550
Interieurbreedte (mm): 510
Interieurdiepte (mm): 650
Bruto gewicht (kg): 164
Netto gewicht (kg): 148


Vriesgedeelte

Temperatuurbereik: -10°C tot -35°C
Automatisch ontdooisysteem: Ja
Vries soort ontdooing: Elektrisch
Temperatuurdisplay: Digitaal
Temperatuuralarm: Akoestisch en optisch


Overige kenmerken

Koelmiddel: R290
Potentiaalvrij contact Ja
Zelfsluitende deur Ja
Deurscharnieren: Rechts/verwisselbaar
Slot: Ja
Pedaaldeuropener Optie
Soort greep Lijst
Verwisselbaar deurrubber: Ja