Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamHoreca koelkastLiebherr BG 5040

Liebherr BG 5040

 1.545,00  1.313,00 (Excl. btw)

Liebherr BG 5040: Professioneel vriezen
Zeer fijne middelmaat vrieskast met een naadloos binneninterieur en een heetgas ontdooisysteem. Hiermee ontdooit u in slechts 10 minuten de volledige kast waardoor optimale hygiëne voortaan geen enkel punt meer is. 10 Chroomnikkelen rails waarop u naar believen plateaus en rekken op kwijt kunt zijn stevig genoeg om elk 60 kg aan product te kunnen dragen. De zowel rechts- als linksom te monteren deur is voorzien van een robuuste stanggreep. Deze Liebherr BG 5040 is een uiterst gebruiksvriendelijke vrieskast die als extra uitgerust is met seriële businterfaces en potentiaalvrije contacten.

Liebherr BG 5040: Hoge functionaliteit
Nauwkeurige elektronica in samenwerking met hoogwaardige koelcomponenten zorgen voor een minimaal energieverbruik. Tel daarbij de koudeverdelende ventilator binnenin de kast die automatisch afslaat bij het openen van de deur. Zo is deze Liebherr BG 5040 in staat te vriezen zonder temperatuurschommelingen, iets wat niet alleen uw energierekening ten goede komt maar ook uw energierekening. Op momenten dat u uw telefoon niet hoort of in de buurt bent van een pc om mogelijke veranderingen in vriestemperatuur te ontvangen wordt u gewaarschuwd door een akoestisch alarm. Dit alarm reageert zowel op een deur die te lang open staat alsmede op storingen in de stroomtoevoer. Voor een complete vriezer waar u vrijwel geen omkijken naar heeft en die ook nog niet eens zo gek duur is, slaat u met deze vrieskast een goede slag.

Artikelnummer: LH-BG5040 Categorie:

Beschrijving

 • Het koelmiddel R290 is milieuvriendelijk, krachtig en energiezuinig.
 • Grote verdampingsvlakken voor een perfecte koeling.
 • Hoog efficiënte ventilatoren verminderen het energieverbruik.
 • Optisch en akoestisch deur- en temperatuuralarm waarschuwt bij een ongewenste temperatuurstijging en onnodig koudeverlies.
 • De hoogwaardige deurrubbers zijn dankzij het ingewerkt groefsysteem gemakkelijk te vervangen, voor een optimale hygiëne.
 • Een uiterst doeltreffende isolatiedikte van 83 mm zorgt voor een laag energieverbruik en houdt de temperatuur optimaal gelijkmatig.
 • Verwisselbare deurscharniering waarmee de apparaten in elke ruimte goed toegankelijk zijn te plaatsen.
 • Opklapbare en demonteerbare afdekplaat voor de compressorruimte zodat de koeltechnische onderdelen goed bereikbaar zijn voor onderhoud en reiniging.
 • Nauwkeurige elektronica in combinatie met hoogwaardige koelcomponenten voor een minimaal energieverbruik. Voor het onderhoudsgemak en de hygiëne is de elektronica geïntegreerd.
 • De seriële businterfaces, potentiaalvrije contacten en infrarood interfaces voldoen aan de HACCP-eisen en maken koppeling aan centrale registratie- en alarmsystemen mogelijk.
 • Verdampingsvrije binnenruimte voor het volledig kunnen benutten van de binnenruimte en voor koelen zonder temperatuurschommelingen.
 • Snelle ontdooiing met heet gas beperkt het energieverbruik. De zeer efficiënte heetgasontdooiing staat garant voor dooitijden van amper 10 minuten. Hierdoor wordt energie bespaard en stijgt de binnentemperatuur slechts minimaal.
 • Automatisch uitschakelen van de ventilatie bij het openen van de deur beperkt het binnenstromen van warme lucht. Daardoor blijft de koude in het apparaat en wordt waardevolle energie bespaard.
 • De binnenruimte van chroomstaal met reinigingsafvoer biedt stabiliteit en flexibiliteit, naast een goede hygiëne en gemakkelijk onderhoud.
 • De behuizingen van chroomnikkelstaal met zijwanden uit één stuk zijn naadloos uitgevoerd en daardoor bijzonder hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.
 • De zelfsluitende deur voorkomt onnodig koudeverlies en is handig tijdens dagelijks gebruik. De ergonomische greep over de gehele deurhoogte zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk te openen is.

Standaard Informatie

Energiekosten per jaar € 141
Energieverbruik per jaar 614 kWh
Energieverbruik per dag 1,681 kWh
Bruto inhoud koeldeel 491 l
Netto inhoud koeldeel 467 l
Klimaatklasse SN-T (5)
Geluidsniveau 48 dB(A)
Spanning 220/240 V
Aansluitwaarde in Watt 320 W
Koelmiddel R290
Behuizing Wit
Kleur deur Wit
Aantal compressoren 1


Afmetingen

Hoogte 1640 mm
Breedte 750 mm
Diepte 730 mm
Tussenbouwbaar Ja
Plaatsbaar tegen muur Ja
Interieurhoogte in mm 1410 mm
Interieurbreedte in mm 600 mm
Interieurdiepte in mm 540 mm
Bakkerijnorm 600 x 400 mm
Netto gewicht 80 kg
Bruto gewicht 93 kg
Hoogte verpakking 1699 mm
Breedte verpakking 765 mm
Diepte verpakking 799 mm


Vriesgedeelte

Vriessysteem Statisch


Overige kenmerken

Display Digitaal
Geschikt voor onverwarmde ruimte Nee
Greep Stanggreep metaal
Slot Ja
Materiaal interieur Polystyrol wit
Stelpoten Ja
Materiaal draagplateau Chroomnikkelstalen L-draagrails
Aantal L-draagrails 10
Draagvermogen plateau in kg 60 kg
Soort bedieningspaneel Draaiknop
Deurscharniering Rechts, wisselbaar