Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamHoreca koelkast

Horeca koelkast

U stelt als horecaondernemer hoge eisen aan uw koelkast. Daarom hebben wij alleen de beste horeca koelkasten voor u verzameld. Wij bieden niet alleen vrijstaande koelkasten, vrieskasten en koelwerkbanken, maar ook klimaatkasten en vitrines voor professioneel gebruik.

Horeca koelkasten en koelwerkbanken

Binnen de horeca zijn koelkasten onmisbaar om de kwaliteit van uw producten te waarborgen. Bij HCA kunt u kiezen uit een ruim assortiment horeca koelkasten. Beschikt u over een kleine onderneming, dan kan een vrijstaande koeling of vrieskist voldoende zijn. Een horecaonderneming kan echter al snel een grotere behoefte aan koelruimte hebben. Daarom kunt u bij ons ook kiezen tussen verschillende koelwerkbanken waarbij koelruimte onder de werkbank is gecreëerd. De koelwerkbanken zijn in verschillende modellen beschikbaar en worden gratis tot aan de voordeur geleverd.

Overige horeca koelkasten

Veel horecabedrijven presenteren hun producten zoals taarten, broodjes of frisdranken graag in een koelvitrine. Bij HCA kunt u kiezen uit verschillende koelvitrines waarmee u uw gasten direct een indruk kunt geven van de producten die u verkoopt. In een restaurant mag een goede klimaatkast voor het bewaren van wijn natuurlijk ook niet ontbreken. U vindt in ons assortiment bovendien zelfs een uiterst elegante sigarenkast waarin u naast wijnen en bonbons ook sigaren op een optimale temperatuur kunt bewaren.

Horeca koelkasten online bestellen

U bestelt uw horeca koelkast bij HCA eenvoudig online. Voor de meeste koelingen geldt een levertijd van 3 tot 9 werkdagen. Horeca koelkasten worden gratis bij uw horecabedrijf afgeleverd. Bovendien kunt u profiteren van onze uitstekende garantie en service.