Horeca Centrum AmsterdamGlazenspoelborstels

Glazenspoelborstels

Het schoonmaken van de glazen is iets dat een bartender elke dag doet. Het gebruik van een professionele glazenspoelborstel is dan ook een vereiste. Horeca Centrum Amsterdam biedt u verschillende maten en soorten spoelborsten voor diverse soorten glazen. Zo vindt u bij ons spoelborstels voor brede glazen, hoge glazen, longdrinkglazen, bierglazen en wijnglazen.

Onze glazenspoelborstels hebben zuignappen aan de onderkant. Hiermee kunt u de spoelborstel in de gootsteen vastzetten. De borstelharen zijn van nylon gemaakt. De hoogte van de borstels varieert van 18 tot en met 24 cm. Naast de standaard spoelborstels vindt u bij ons ook speciale bierborstels en glazenspoelborstels met een sproeiersysteem. Hiermee kunt u uw glazen extra naspoelen met water.

U kunt bij ons terecht voor al uw barmateriaal en andere artikelen. Zo treft u bij ons ook een ruim aanbod van afdruipmatten, dienbladen, champagnekoelers en wijnkoelers, ophangrekken, flesopeners, kurkentrekkers en servies. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u dan ook alles wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming.