HomeGlazenset

Glazenset

Van een glas heeft u er nooit maar één en eigenlijk ook nooit twee. Dat lijkt een gouden regel die zelden gebroken wordt. Bestel daarom hier de mooiste glazensets. Onder meer wijnglazen, whiskyglazen en bierglazen koop u hier eenvoudig per set.

Waarom een glazenset?

Of u nou gasten thuis ontvangt of in uw eigen horecazaak: een beetje lijn mag wel in de glazen waarin u een drankje aanbiedt. Hetzelfde drankje steeds in hetzelfde type glas. Zeker in de horeca is dat professioneel. Daarom bestelt u hier bij Horeca Centrum Amsterdam eenvoudig mooie glazen per set. U heeft dan altijd meerdere glazen van hetzelfde type. In de meeste gevallen zijn onze glazensets per drie of per zes verpakt. Als u er meer nodig heeft, hoeft u het natuurlijk niet bij één set drinkglazen te laten. Wij zijn tenslotte een groothandel en leveren u graag grote aantallen drinkglazen en drinkglazensets. Zo bestellen klanten hier bijvoorbeeld diverse soorten wijnglazen sets.

Wijnglazen set

Rode wijn in het juiste glas en witte wijn in het juiste glas. En wanneer u dan wijn serveert is het natuurlijk wel zo fijn dat dit steeds in dezelfde glazen gebeurt. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u verschillende wijnglazen sets. Van ruime, klassieke en zeer stijlvolle wijnglazen tot speelse varianten. Onder meer met kleur en reliëf. Enkele van de wijnglazen sets hier zijn ook goed te gebruiken voor likeuren, sterk en desserts. Als u onze wijnglazen per set bestelt, heeft u ze gelijk voor de hele tafel in huis.

Whiskyglazen set

Zoals bij vele andere dranken hoort whisky zijn eigen glas. Bij whisky – de Ieren en Amerikanen zeggen whiskey of wiskey – is dat meestal een tumblerglas, soms met wat versieringen. Dat soort glazen treft u in onze diverse whiskyglazen sets. Dergelijke glazen maken een whiskyglazen set nog niet compleet. Dranken als whisky en cognac horen namelijk uit een mooie karaf geschonken te worden. Bij veel van onze whiskyglazen sets vindt u dan ook een prachtige glazen whiskykaraf. Zo haalt u in één keer alles in huis om whisky te schenken in de stijl waar deze drank om vraagt.

Online glazenset kopen

Zoekt u een glazenset voor whisky, wijn, bier of een andere drank? Heeft u drie glazen nodig of driehonderd? Bij Horeca Centrum Amsterdam is het allemaal mogelijk en rekent u altijd op horecakwaliteit. De mooiste glazen, van schitterend kristal tot onbreekbaar kunststof. We hebben alles voor uw zaak in de hoeveelheid die u nodig heeft. Wij leveren al vanaf één set. Dus ook als u een glazenset voor thuis bestelt zijn we u graag van dienst. Uw grote bestellingen voor meerdere horecazaken zijn natuurlijk ook zeer welkom. Wij bezorgen glazensets en andere horecabenodigdheden in Nederland en België. Dat doen we in de meeste gevallen binnen één week. Dus u proost al snel met uw prachtige nieuwe glazenset(s).