Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamFusion glazen

Fusion glazen

Bent u op zoek naar stijlvolle glazen van hoge kwaliteit? Dan zijn de glazen uit de Fusion-serie van RCR echt iets voor u. Dit Italiaanse design is gemaakt van loodvrij kristalglas dat zelfs bij dagelijks gebruik er schitterend uit blijft zien.

Fusion wijnglazen

De Fusion wijnglazen hebben een subtiel motief waardoor zij binnen veel verschillende horecagelegenheden passen. U kunt bij ons kiezen tussen wijnglazen voor witte en rode wijn, maar ook voor champagneglazen. Daarnaast vindt u bij ons likeurglazen en whiskeyglazen uit dezelfde serie zodat u uw set compleet kunt maken. De wijnglazen en whiskeyglazen uit de Fusion-serie zijn ook zeer geschikt als waterglas.

Overig glaswerk uit de Fusion-serie

Bij HCA is het mogelijk om ook ander glaswerk uit de Fusion-serie te bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de uiterst stijlvolle koffieglazen? Met deze glazen kop en schotels kunt u uw koffie, cappuccino en espresso helemaal in stijl serveren aan uw gasten. In dezelfde lijn vindt u ook kleine en grotere schalen zodat u fruit en andere producten uiterst chic kunt presenteren. Uw gasten zullen zeker onder de indruk zijn van uw glaswerk.

Fusion glazen bestellen

De glazen uit de Fusion-serie van RCR worden in Italië vervaardigd. De meeste producten zijn bij HCA uit voorraad leverbaar, maar sommige items zullen wij speciaal voor u in Italië bestellen. Zo wordt Italiaans design voor iedere horecagelegenheid bereikbaar. Bestel uw Fusion glazen vandaag nog online bij HCA.