HomeFoodpresentatie

Foodpresentatie

Artikelen voor foodpresentatie vindt u bij Horeca Centrum Amsterdam. Wij leveren u een breed assortiment met verschillende foodpresentatie items. Zo heeft u onder meer de keuze uit planken, schalen, borden, steakplanken, kommen, bakjes, minipotjes, frietbakjes, schroefdoppen, verstuivers, houten puntzakken en serveerplateaus. Genoeg mogelijkheden dus om uw heerlijke gerechten op een mooie manier op te presenteren!

[showhide type=”Lees” more_text=”+ Lees verder…” less_text=”- Inklappen” hidden=”yes”]

De kleine bakjes, kommetjes en schaaltjes kunt u bijvoorbeeld gebruiken om kleine hapjes te presenteren voor bij de borrel. Verder is het ook mogelijk om hier selfservice artikelen in te presenteren, zoals zakjes zout of suiker. De foodpresentatie artikelen zijn gemaakt van hout, bamboe en kunststof.

Wilt u foodpresentatie artikelen bestellen bij ons? Dan profiteert u natuurlijk van onze lage inkoopprijzen en fijne kortingen. Als u vandaag een of meerdere artikelen bestelt, dan leveren wij uw bestelling binnen drie werkdagen. Wanneer u iets bestelt voor uw horecaonderneming in Amsterdam, dan leveren wij uw bestelling dezelfde dag nog.[/showhide]