Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamFire glazen

Fire glazen

Met deze bijzondere designglazen van RCR zult u zeker indruk maken op uw gasten. De glazen zijn echter niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook uiterst functioneel. Dit glas van hoge kwaliteit is namelijk krasvrij en kan gewoon gereinigd worden in de vaatwasser zonder dat het zijn glans verliest.

Fire whiskeyglazen en karaf

U ziet direct waar de glazen uit de Fire-serie van RCR de naam aan te danken heeft. Het motief doet direct denken aan een knapperend haardvuur. Door uw whiskey te serveren in deze glazen, zullen uw gasten meteen in de juiste stemming komen. U bestelt de whiskeyglazen per set van zes. Met de bijzondere karaf waarin u de whiskey kunt presenteren maakt u de ultieme klantbeleving compleet.

Fire waterglazen en longdrinkglazen

Serveert u vaker water dan whiskey? De whiskeyglazen uit de Fire-serie zijn ook zeer geschikt om als waterglas te gebruiken. U vindt in ons assortiment ook longdrinkglazen uit de Fire-serie waarin u bijvoorbeeld frisdranken kunt serveren. Alle glazen zijn gemaakt van kristalglas van hoge kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw glazen jarenlang meegaan.

RCR Fire glazen bestellen

U bestelt de glazen uit de Fire-serie eenvoudig online bij HCA. De meeste glazen zijn uit voorraad leverbaar, sommige glazen bestellen wij voor u rechtstreeks bij RCR in Italië. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Voor meer informatie over onze producten en levertijden kunt u altijd contact met ons opnemen.