Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamEnigma servies

Enigma servies

Kiest u voor de Enigma glazen van RCR, dan haalt u kwaliteit in huis. De glazen met een bijzonder design zijn van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Met deze glazen zult u keer op keer uw gasten verrassen.

Enigma wijnglazen

Wanneer u de wijnglazen van RCR uit de Enigma-serie ziet, zal het u direct opvallen dat deze glazen van kristalglas gemaakt zijn. Het chique Italiaanse design is werkelijk een parel voor uw horecabedrijf. Het nadeel van kristalglas is vaak dat het zeer kwetsbaar is. De glazen van RCR zijn echter geschikt voor professioneel gebruik. U kunt dit glas niet alleen jarenlang gebruiken zonder dat het zijn schoonheid verliest, de glazen kunnen ook nog eens gewoon in de vaatwasser waardoor u er weinig werk aan heeft.

Andere glazen uit de Enigma-serie van RCR

Naast wijnglazen uit deze serie, kunt u ook kiezen voor waterglazen, longdrinkglazen en whiskeyglazen. Alle glazen kenmerken zich door het opvallende motief dat direct in het oog springt. Met deze glazen zult u zeker indruk maken op uw gasten! De bijzondere karaf voor whiskey maakt u uw Enigma servies compleet.

Enigma glazen rechtstreeks uit Italië

De glazen uit de Enigma serie worden door HCA rechtstreeks voor u in Italië besteld. RCR heeft al tientallen jaren een goede naam als producent van hoogkwalitatief glaswerk. Ook u kunt met uw horecabedrijf profiteren van de kwaliteit van dit Italiaanse design. Bestel uw Enigma glazen vandaag nog online bij HCA.