Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCADurobor glazen

Durobor glazen

De glazen van Durobor zijn al sinds het begin van de 20e eeuw één van de favoriete glazen van de horecaondernemer. En dat berust niet op toeval, Durobor glazen zijn vanwege de hoge kwaliteit en het robuuste uiterlijk zeer geschikt voor professioneel gebruik. Bij HCA kunt u de laatste glazen van dit kwaliteitsmerk bestellen. Maar let op: op is op!

Durobor longdrink glazen

Durobor glazen zijn niet weg te denken uit de horeca. Menig ondernemer heeft de longdrinkglazen in zijn assortiment. In deze glazen kunt u immers niet alleen uw frisdranken op een professionele wijze presenteren aan uw gasten, de hoge kwaliteit zorgt er ook voor dat deze glazen jaren meegaan. De robuuste glazen zijn geschikt voor dagelijks gebruik in een professionele setting, zonder dat zij dof worden of snel breken. Daarmee vormen deze glazen de ideale glazen voor uw café of restaurant. Bij HCA kunt u kiezen tussen longdrinkglazen in verschillende groottes.

Durobor bierglazen en wijnglazen

Wist u dat Durobor naast longdrink glazen ook uitstekende bierglazen en wijnglazen in het assortiment heeft? Deze glazen zijn niet alleen van zeer goede kwaliteit, de vormgeving draagt ook bij aan de beleving van het bier of de wijn die u erin serveert. Schenkt u ook Martini’s, Margarita’s of andere cocktails aan uw gasten? Dan zijn de cocktailglazen van Durobor een goede keuze. Veel van de cocktailglazen kunt u ook gebruiken voor de feestelijke presentatie van uw nagerechten.

Overige glazen van Durobor

Naast longdrinkglazen, bierglazen, wijnglazen en cocktailglazen, heeft HCA ook likeurglazen en amuseglazen van Durobor in het assortiment. Met de amuseglazen kunt u op een zeer aantrekkelijke wijze amuses aan uw gasten serveren. Door deze te presenteren in een glas worden de verschillende laagjes van uw gerechtje zichtbaar wat bijdraagt aan de beleving van uw amuse. Een aanrader voor ieder restaurant dat veel waarde hecht aan de ultieme klantbeleving!

Laatste kans op Durobor glazen voor uw onderneming

HCA beschikt over een grote voorraad Durobor glazen. Door het faillissement Durobor zal deze voorraad echter niet meer worden aangevuld. Dit is dus uw laatste kans om de uitstekende glazen van Durobor te bemachtigen! Vul dus vandaag nog uw huidige servies aan of bestel een complete glazencollectie. Met deze glazen kunt u zeker nog jaren vooruit. Heeft u vragen over onze producten of de levering? Neemt u dan gerust contact met ons op.