HomeDurfine 600 Bestek

Durfine 600 Bestek

Bent u voor uw onderneming op zoek naar duurzaam bestek? Dan kunnen wij het Durfine 600 bestek van harte aanbevelen. U bestelt uw bestek eenvoudig online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Durfine 600 bestek voor professioneel gebruik

Voor uw restaurant of hotel wilt u graag bestek dat jarenlang meegaat. Bovendien moet het bestek eenvoudig te reinigen zijn in de vaatwasser zonder dat het zijn oorspronkelijke glans verliest. Het bestek uit de Durfine serie is ideaal voor professioneel gebruik. Dit bestek van hoogwaardig RVS maakt alle beloftes waar. Bovendien bevat onze collectie alle soorten bestek die u in uw onderneming nodig heeft: van koffielepels tot dessertvorken en van tafelmessen tot sorbetlepels. Het bestek wordt door HCA geleverd in handige setjes van twaalf.

Durfine 600 bestek scherp geprijsd

Het bestek uit de Durfine serie is niet alleen van zeer goede kwaliteit, het design is ook zeer aantrekkelijk. Het eenvoudige model past in iedere onderneming, ongeacht uw huisstijl. Zo past het Durfine bestek zowel in een eetcafé als in een stijlvol restaurant met een chic karakter. Bovendien is het bestek ook uiterst scherp geprijsd. Dat is zeker een voordeel wanneer u voor uw onderneming een grote hoeveelheid bestek nodig heeft. Met onze ruime collectie bestek uit de Durfine serie maakt u uw servies vandaag nog compleet.

Durfine 600 bestek online bestellen

Kiest u ook voor het duurzame bestek uit de Durfine serie? Bestel dan vandaag nog uw bestek online bij HCA. De meeste besteksetjes zijn uit voorraad leverbaar waardoor u uw nieuwe bestek binnen enkele werkdagen in huis heeft.