Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeDubbelwandige glazen

Dubbelwandige glazen

Dubbelwandige glazen

Een drankje in een glas moet zowel praktisch zijn als leuk om te zien. Met een dubbelwandig glas combineert u beide. Een glas met hete drank pakt u moeiteloos vast en tegelijk koelt de inhoud van het glas niet te snel af. Dat alles is heel leuk om te zien. Schenk uw koffie of thee voortaan in een van deze dubbelwandige glazen.

Alle soorten dubbelwandige glazen

Houd koffie, thee en andere warme dranken langer warm in de dubbelwandig glas. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u dubbelwandige glazen voor diverse warme dranken. Ook voor diverse koffiespecialiteiten, bijvoorbeeld. Een latte schenkt u bijvoorbeeld vaak een glas zonder oor. Bij een warme drank is dat niet altijd ideaal. Kies in dit geval een van onze speciale dubbelwandige koffieglazen voor latte. Het dubbelwandige glas houdt uw gast, ook met warme inhoud, zonder problemen vast. Ook voor gewone koffie en thee vindt u hier diverse soorten dubbelwandige glazen. Zo vindt u glazen van echt glas en kunststof glazen met dubbele wand. Plastic glazen geleiden warmte nog minder goed, dus houden de inhoud langer warm.

Dubbelwandige koffieglazen

De ene koffiedrinker heeft zijn koffie snel op, de ander geniet er het liefst langere tijd van. Zeker als het een groot glas met latte betreft. Lang van koffie genieten is alleen mogelijk door het juiste glas. Want vrijwel niemand houdt van lauwe koffie. Dubbelwandige koffieglazen houden de drank warm en zijn tegelijk makkelijk vast te houden. Ook met zéér warme inhoud. Uw gast of uzelf genieten zo nóg langer van heerlijke koffie. Bij ons aanbod vindt u zowel dubbelwandige koffieglazen met als zonder oor. Bij plastic koffie glazen geldt dat het oor in principe niet nodig is.

Dubbelwandige theeglazen

Thee is de heetste drank die u uw gasten voorzet. In tegenstelling tot koffie wordt thee gemaakt met kokend water. Dubbelwandige theeglazen zorgen dat de warmte goed behouden blijft, maar houdt het glas wel hanteerbaar. In veel gevallen zelfs zonder oor. Dubbelwandige glazen isoleren namelijk fantastisch. Niet alleen door middel van de twee lagen glas, maar vooral door de luchtlaag ertussen. Hier kunnen dubbelwandige theeglazen kokendhete inhoud bevatten, zonder dat het glas niet meer aan te raken is.

Online dubbelwandige glazen kopen

Zoekt u veilige en stijlvolle glazen om uw warme dranken in te serveren? Of zoekt u wellicht nog praktische thee- en koffieglazen voor thuis? Horeca Centrum Amsterdam levert dubbelwandige glazen en meer aan zowel horeca en particulieren. Bij ons kunt u terecht met uw grote bestelling voor meerdere horecazaken. Tegelijk leveren wij al vanaf één verpakking. Ook de dubbelwandige glazen voor thuis bestelt u bij ons eenvoudig. In de meeste gevallen leveren wij binnen één week. Dat doen we in zowel Nederland als België. Bij al onze dubbelwandige glazen vermelden wij de geschatte levertijd. Zo weet u wanneer u uw bestelling mag verwachten.