HomeDesinfectiemiddelen

Desinfectiemiddelen

In de horeca speelt hygiëne altijd al een belangrijke rol, maar met de coronapandemie is desinfectie ook voor uw gasten op de voorgrond getreden. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u alles wat u nodig heeft voor het desinfecteren van uw onderneming en handdesinfectie voor uw gasten.

Desinfectie voor de handen

Wij bieden een ruim assortiment producten waarmee u uw gasten in de gelegenheid stelt om de handen grondig te desinfecteren. Zo hebben wij bijvoorbeeld de hygiënestands waarmee door middel van een voetpomp of volledig geautomatiseerd een juiste hoeveelheid handgel kan worden verkregen zonder dat de stand zelf hoeft te worden aangeraakt. Dit zorgt ervoor dat uw gasten geen enkel contact maken met voorwerpen binnen uw onderneming voordat zij hun handen hebben gedesinfecteerd. Uiteraard kunt u ook de desinfecterende handgel bij HCA bestellen.

Desinfectie van oppervlaktes

Onze desinfectiemiddelen stellen u in staat om uw tafels en stoelen tussen het bezoek van verschillende groepen gasten door te desinfecteren. Het desinfectiemiddel doodt niet alleen virussen, maar ook bacteriën, schimmels en andere schadelijke micro-organismen. Zo weten uw gasten zeker dat zij op een veilige wijze kunnen genieten van uw gerechten, ook in tijden waarin er veel angst is voor virussen.

Desinfectie online bestellen

Wilt u uw gasten optimaal beschermen? Bestel dan vandaag nog uw desinfectiemiddelen bij HCA. U kunt uw desinfectiemiddelen en andere horeca-artikelen eenvoudig online bestellen. Is uw horecabedrijf gevestigd in Amsterdam? Dan kunnen wij uw bestelling vaak dezelfde dag nog bij u leveren. De meeste producten zijn bij ons uit voorraad leverbaar.