Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCADaiquiri Glazen

Daiquiri Glazen

Bent u op zoek naar geschikte glazen om daiquiri cocktails aan te bieden? Of wilt u thuis aan de slag met deze heerlijke cocktail? Bij Horeca Centrum Amsterdam zijn er daiquiri glazen in overvloed, van gerenommeerde merken als Royal Leerdam, Libbey en Pasabahce. Onze glazen zijn van horecakwaliteit en worden verkocht in handige sets die zowel voor de horecaondernemer als particulier interessant zijn. Bekijk hier ons volledige aanbod glazen voor deze cocktail.

Wat is een daiquiri cocktail?

De daiquiri behoort tot de bekendere cocktails, die in vrijwel elke horecagelegenheid geserveerd wordt waar cocktails op het menu staan. Deze drank op basis van rum, limoensap en suiker is een echte klassieker. Een populaire variant hierop is de strawberry daiquiri, waaraan ook nog aardbeienlikeur of -siroop wordt toegevoegd. De combinatie van deze ingrediënten geeft de daiquiri zijn unieke smaak en is perfect voor een warme zomerdag. Daiquiri’s kunnen worden geserveerd in verschillende soorten glazen, maar de meest voorkomende zijn het martini glas en de champagne coupe.

Wat zijn geschikte daiquiri glazen?

De daiquiri is een cocktail die bij uitstek geschikt is om te serveren in een glas met een stam, zoals het martini glas of de champagne coupe. Dit type glas zorgt ervoor dat de cocktail niet alleen mooi wordt gepresenteerd, maar ook dat de drank op de juiste manier wordt vastgehouden. Daarnaast zorgt de smalle opening van het glas ervoor dat de aroma’s van de rum en limoen goed tot hun recht komen. Een traditionele daiquiri serveert u met een schijfje limoen, maar varianten kunt u eventueel ook van een andere garnering voorzien.

Glazen voor elke cocktail

Naast daiquiri glazen vindt u bij Horeca Centrum Amsterdam nog veel meer soorten glazen waarin diverse gangbare cocktails aantrekkelijk in geserveerd kunnen worden. Van stoere tumblers tot sierlijke wijnglazen. Voor elke cocktail – en andere drank – vindt u hier ruime keuze aan verschillende glazen. Al onze glazen zijn van horecakwaliteit en worden geleverd in sets van meerdere stuks. Zo heeft u altijd voldoende glazen in huis voor uw horecagelegenheid. Dankzij ons ruime aanbod glazen voor verschillende cocktails, kunt u ook experimenteren. Zo kunt u ervoor kiezen om een cocktail in een traditioneel glas te serveren, maar u kunt ook afwijken van de gewoonte. Dat maakt het ook eenvoudiger, omdat u dan wellicht minder verschillende soorten glazen nodig heeft.

Online daiquiri glazen kopen

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u gemakkelijk en snel online uw daiquiri glazen bestellen. In onze webshop kunt u op elk gewenst moment uw bestelling plaatsen. Wij bieden niet alleen een ruim assortiment aan daiquiri glazen, maar ook aan andere non-food producten die u nodig heeft voor uw horecagelegenheid. Als u hier daiquiri glazen bestelt, vertrouwt u ook op snelle levering. Want in de meeste gevallen heeft u uw bestelling al binnen enkele dagen. Bestel daarom vandaag nog uw daiquiri glazen bij Horeca Centrum Amsterdam.