HomeCosy & Trendy Terra Bleu

Cosy & Trendy Terra Bleu

Bent u voor uw restaurant of eetgelegenheid op zoek naar servies met karakter? Dan kunnen wij Terra Bleu servies van Cosy & Trendy For Professionals van harte aanbevelen. U bestelt uw servies eenvoudig online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Compleet Terra Bleu servies

Het servies uit de Terra Bleu serie valt direct op door de opvallende blauwe kleur. Dit porseleinen servies bestaat uit een combinatie van wit en blauw porselein met een uniek gespikkeld effect. Hierdoor krijgt het tegelijkertijd een traditionele als een trendy uitstraling. Het servies is dan ook binnen verschillende huisstijlen toepasbaar. U heeft bij HCA de keuze tussen verschillende borden, schalen en schotels waarmee u het servies voor uw horecagelegenheid kunt completeren.

Terra Bleu servies voor professioneel gebruik

Dit servies heeft niet alleen karakter, maar is ook uitermate geschikt voor professioneel gebruik. In de eerste plaats is Terra Bleu servies namelijk duurzaam servies dat jarenlang meegaat, ook wanneer het dagelijks in een commerciële setting gebruikt wordt. Het servies is bovendien opvallend licht, dat maakt het serveren van uw gerechten net iets makkelijker. Tot slot is het servies vaatwasser bestendig. U kunt Terra Bleu servies dus reinigen in de vaatwasser zonder dat het ten koste gaat van het servies.

Terra Bleu online bestellen

Wilt u ook uw gerechten serveren op het servies uit de Terra Bleu serie? Bestel dan vandaag nog uw servies online bij HCA. Terra Bleu servies wordt geleverd in setjes van zes of twaalf stuks. Terra Bleu servies is doorgaans uit voorraad leverbaar.