Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamCombo glazen

Combo glazen

Met de Combo glazen van RCR kunt u op een wel heel bijzondere manier whiskey serveren. De glazen en karaffen van zeer hoge kwaliteit worden speciaal voor u in Italië besteld zodat u uw whiskey met stijl kunt presenteren aan uw gasten.

Vierdelige Combo whiskey set

Een topper van RCR is de whiskey set die bestaat uit vier delen. De afsluitbare karaf met twee glazen van topkwaliteit is stapelbaar. In de karaf kunt u precies voldoende whiskey voor twee glazen serveren, zodat deze optimaal op temperatuur komt. Bovendien staat de set zeer chic. Serveert u naast whiskey ook andere sterke dranken? Ook deze kunt u uitstekend serveren in deze vierdelige set.

Combo Whiskeyglazen van kristalglas

De glazen uit de Combo-serie zijn gemaakt van sterk kristalglas. Deze glazen zijn geschikt voor professioneel gebruik, dit betekent dat ze minder snel beschadigen en bovendien gereinigd kunnen worden in de vaatwasser. Met deze glazen kunt u uw gasten dus jarenlang voorzien van whiskey. Uiteraard zijn de glazen ook geschikt voor het serveren van andere dranken en water.

Italiaans design

De glazen van het merk RCR worden al tientallen jaren vervaardigd in Italië. Ze blinken niet alleen uit in kwaliteit, maar zijn ook een lust voor het oog. Het Italiaanse design staat bekend om de luxe uitstraling. Wilt u uw dranken ook serveren in dit kwaliteitsglas? Plaat dan online uw bestelling bij HCA. De glazen worden speciaal voor u in Italië besteld.