Bar Professional

Cocktails

.

Amaretto sour

Amaretto sour

Deze amaretto sour cocktail biedt de ideale harmonie tussen zoet en zuur, verrijkt met een subtiele amarettokick. Het is verbazingwekkend eenvoudig te bereiden en zal ongetwijfeld een succes zijn tijdens je eerstvolgende feest!

Aperol spritz

Aperol spritz

Niets is heerlijker dan een Aperol Spritz tijdens een hete zomerdag. De verkwikkende mix van bittere en zoete smaken is ideaal om van te genieten in het zonnetje en eenvoudig te bereiden met slechts enkele ingrediënten.

Bellini

Een Bellini is een klassieke Italiaanse cocktail gemaakt met Prosecco en perzikpuree. Het is het perfecte zomerdrankje en zo gemakkelijk thuis te maken! Hier lees je hoe…

Bloody mary

Er zijn maar weinig drankjes zo verkwikkend als een ijskoude Bloody Mary op een warme zomerdag. Maar wat maakt deze populaire cocktail nou zo uniek? Bestaat hij enkel uit tomatensap en wodka, of schuilt er meer achter dit drankje?

Over Bar Professional

Bar Professional is een merk dat zich richt op diverse producten en accessoires voor in en aan de bar en in cafés. Het merk is afkomstig van het bedrijf Luyten, dat al meer dan een eeuw actief is als leverancier voor de drankenindustrie. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op de Schiedamse jeneverindustrie, maar breidde later uit met producten zoals gemeten doseerdopjes en anti-lekstoppen. Met de jaren heeft Bar Professional een uitgebreid assortiment van producten ontwikkeld voor gebruik in de horeca. De producten worden met name gebruik door cateringbedrijven, bars, cafés en restaurants.

Alle denkbare accessoires voor op en aan de bar

Dankzij jarenlange expertise in de sector, biedt Bar Professional alles wat u nodig heeft voor uw bar of café. Van servethouders en wijnkoelers tot barmatten en barcaddy’s, Bar Professional heeft alle producten die u nodig heeft om uw bar professioneel en efficiënt te runnen. Het bedrijf is ook trots op haar eigen merk van hoogwaardige barware en blijft zich inzetten om de beste producten en innovaties op de markt te vinden. Dankzij deze kwaliteit en het ruime aanbod van producten, is het vanzelfsprekend dat deze producten ook ruimschoots beschikbaar zijn, hier bij Horeca Centrum Amsterdam.

Onze Bar Professional producten

Als online horecagroothandel, bieden wij een uitgebreid assortiment van Bar Professional producten aan. Van glazen en cocktailbenodigdheden tot diverse soorten barware, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw bar of café naar een hoger niveau te tillen. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om duurzaam en praktisch te zijn, zodat u zich op uw klanten kunt concentreren. Ga voor chic, met alles voor de mooiste cocktails of een wijnkoeler op tafel. Maar ook voor het bruin café vindt u hier al het nodige.

Bar Professional producten kopen

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u gemakkelijk en snel Bar Professional producten kopen. Onze webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat u snel en eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Daarnaast bieden wij snelle levering. Alle Bar Professional barware die u hier bestelt, is meestal al binnen enkele dagen bij u. Hetzelfde geldt overigens voor de andere producten. Hebt u nog meer nodig voor uw zaak? Denk aan nieuw servies, diverse horeca-apparatuur of disposables? Wij bieden u razendsnelle bezorging van vrijwel al onze producten. Bestel vandaag uw barware en volgende week zijn uw voorraden weer aangevuld en heeft u alles in huis om uw gasten te verwelkomen.