Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCACloche

Cloche

Zoals u weet past op elk potje een deksel en dit geldt ook voor borden. Horeca Centrum Amsterdam heeft een ruim assortiment aan bordendeksels en cloches, waarmee u het eten goed op temperatuur houdt. Bij ons heeft u de keuze uit sierlijke cloches van RVS en glas, ronde standaard kunststof bordendeksels in het transparant en gele of vierkanten afdekkappen.

Wat koken betreft, komt het neer op een goede timing. Toch kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat een deel van een gerecht al klaar is en het andere gedeelte nog een aantal minuten nodig heeft. Bordendeksels zijn dan een ideale uitkomst, want het voedsel dat al goed is, blijft warm onder de bordendeksel en is beschermd tegen contaminatie.

Onze bordendeksels en cloches zijn geschikt voor diverse horecagelegenheden, kantines en buffetten. Dankzij de handige vingeropening of het kleine handvat plaatst u een deksel eenvoudig op een bord.

Tafel en buffet assortiment

Bent u opzoek naar producten voor op tafel of het buffet? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende van horecakwaliteit producten dat uw tafel of buffet verrijken. Bekijk ons gehele assortment.

Asbak Menukaarten
Brandpasta Olie en Azijnstel
Broodmand Peper- & Zoutmolen
Buffetpresentatie Placemats
Cloche Serveertang
Dispenser Taartstandaard
Drankdispenser Tafellinnen
Etagere Tafelnummers
Frietmandje Tekstbordjes
Kaarsen Thermoskan
Kaarsenhouders Vazen
Kommen Warmhoudplaat
Marmeren plateau Waxinelichthouder