Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamBuffetpresentatie

Buffetpresentatie

Bij een stijlvolle buffetpresentatie horen displays met of zonder deksels waarin het voedsel netjes is opgeborgen. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u een uitgebreid assortiment buffetdisplays. Sommige displays zijn voorzien van koelingselementen. Wij hebben diverse buffetdisplays voor u op voorraad, zoals vitrines, verhogers, lades en fruitkorfjes.

De buffetdisplays zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en materialen. Zo heeft u onder meer de keuze uit goud- en bronskleurige metalen buffetverhogers in diverse maten of kleine en grote presentatiebakken van bamboe. Verder vindt u in deze categorie ook buffetbakken voor salades en sauzen, buffetpresentatielades voor broodjes of donuts en sinaasappelkorven waarin u citrusvruchten kunt bewaren.

Natuurlijk wilt u dat uw buffet er spic en span bij staat. Met onze buffetdisplays gaat u dat zeker lukken. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor een prachtige buffetpresentatie. Als u vandaag een item bestelt, leveren wij uw bestelling binnen drie werkdagen.