Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamBrush servies

Brush servies

Met Brush servies bent u verzekerd van duurzaam servies met een leuke uitstraling. Het servies is gemaakt van opaal dat talloze voordelen kent ten opzichte van porselein. U bestelt uw Brush servies eenvoudig online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Duurzaam Brush servies

Brush servies is uiterst geschikt voor gebruik in de horeca aangezien het tot wel drie keer schokbestendiger is dan servies dat gemaakt is van porselein. Hierdoor heeft u veel minder last van beschadigingen en krassen. Doordat het Brush servies gemaakt is van opaal krijgen bacteriën geen kans. Het servies kan gereinigd worden in de vaatwasser en is magnetron- en ovenbestendig. Kortom: het servies uit de Brush serie van Arcoroc is ideaal servies voor iedere horecaonderneming.

Elegant Brush servies

Het Brush servies is niet alleen uiterst praktisch, maar ook heel mooi om te zien. De basis van het servies is wit waarmee er met een kwast accenten in kleur lijken te zijn aangebracht. Vandaar ook de naam van dit elegante servies dat past binnen veel verschillende huisstijlen. Bij HCA kunt u kiezen tussen diverse kleuren waaronder rood, oranje, groen, blauw en geel. U heeft de keuze tussen verschillende maten en modellen zodat u uw servies compleet kunt maken.

Brush servies online bestellen

Wilt u ook uw heerlijke gerechten serveren op het servies uit de Brush serie van Arcoroc? Bestel dan vandaag nog uw Brush servies eenvoudig online bij HCA. Ons servies is doorgaans uit voorraad leverbaar waardoor wij uw bestelling binnen enkele werkdagen kunnen leveren.