Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478

Broodmand

Een stevig ontbijt, heerlijke lunch of vullend diner is niet compleet zonder brood of sneetjes stokbrood. Lekker brood verdient een mooie presentatie. Met de broodmanden, broodzakjes en buffetmanden van Horeca Centrum Amsterdam gaat u dat zeker lukken. Hiermee bedient u uw gasten op maat.

Ons assortiment broodmandjes bestaat uit verschillende modellen. Zo vindt u bij ons klassiek gevlochten rotan broodmanden, moderne kunststof mandjes in het zwart en rood, maar ook stijlvolle ronde mandjes van roestvrijstaal. Wij hebben mandjes die geschikt zijn voor kleine broodjes en sneetjes stokbrood. Heeft u een groot buffet? Dan hebben wij ook manden voor hele stokbroden en hele broden.

Wij leveren de broodmanden aan diverse horecagelegenheden, zoals restaurants, hotels, eetcafés en pizzeria’s. Een groot voordeel van onze rieten en kunststof broodmanden is dat het brood niet snel zacht wordt of uitdroogt. Er stroomt lucht door een mandje heen en het brood heeft die zuurstof nodig om vers te blijven.